Ko brivdienas?

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Kas ieplanots brivdienas?

Sodien man ir nereala apnemsanas sakartot savu skapi, savest kartiba visas drebes, visu sagludinat un izberzt maju pa brivdienam. Vispar gribas visas brivdienas pavadit majas, patrenet suniti, pabraukaties ar riteni, aiziet uz sporta zali un atpusties. Nekadus tusinjus, nekadus alkoholus - tikai mieru un kartibu!

Stastiet, kas jums ieplanots? Kads LV laicins?
07.06.2013 20:10 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Rīt noteikti pa mājām. Sodien par daudz pie juuras buuts.Kaa vienmer pie juras liekas,ka nekas nav piekeries,bet majas parbraucot saproti,ka visu velk.Bet nu ir bijis trakāk,jācer,ka brūnums ari bus, ne tikai sarkanas kājas. Tā kā būs vien māja jākārto un varbūt uz Paģirām jāaiziet.
07.06.2013 22:42 |

10 gadi
Reitings 3122
Oi, jaa, uzbekistaanji, ne azarbaidzaani. No Riigas, Libras variants vareetu buut leetaakais, jo tomeer tiesais reiss. LH sad tad arii var atrast labus piedaavaajumus, bet buus jalido caur Frankfurti vai Minheni, liidz ar to, tas vareetu sadaardzinaat izmaksas.
07.06.2013 22:43 |

Reitings 3350
sophie

oj, LV tik daudz ko gribu izdarit, bet laiks vien 2x nedelas + jarekina, ka bus jet lag un tad naks miegs visneistakaja bridi :)

Nu pirmkart jau mani vecaki! Esmu stingri nolemusi soreiz pie viniem pavadit vismaz 3 dienas pec kartas, palidzet savest kartiba dzivokli, saorganizet viskko, izmest vecos kramus ka ari saorganizet savas vecas mantas. Un vnk ar vinjiem pabut, aizvest mammu uz juru, aziet at viniem uz Lido (vinjiem loti patik!). Tad brauksu pie vecvecakiem uz darzu.
Talak jau tiksanas ar draugiem - labaka draudzene neskaitas, jo ar vinju gribu but kopa 50% no laika :D Bet nu ja - draugi, bujusie kolegi, tusinji -businji un vel gribu aizbraukt uz veco darbu savu prieksnieku satikt (parsteigumss)!
Mums ir biletes uz dziesmu svetkiem, tapat ari planots brauciens uz SummerSound.
Parsvara es gribu atpusties, braukt uz juru, peldeties, jo mana pilseta isi nav peldvietu, tik publiskie baseini, ka pilni ar indieshiem, haha, sedet krodzinos, garshigi est un baudit vasaru.

Varetu vel Cosmo meitenju tusinju uztaisit!
07.06.2013 22:55 |

Reitings 1571
Dominika, nu foršs tev atvaļinājums izklausās! :) Pilnīgi mani iedvesmoji uz darāmo, jo es, tepat dzīvojot, daudz ko pieņemu par pašsaprotamu. :D
Mēs arī ar draugu pulciņu dosimies uz Dziesmu svētku pasākumiem. Man draugs dziedās Mežaparkā. Tāds prieks par viņu, jo absolūti negaidīti tika. Man liekas, ka tā dēļ šoreiz būs pavisam cita sajūta Dziesmu svētku koncertā, kad savējais piedalās + vēl puse viņa ģimenes. Es jau parasti Deju svētku koncertā dejotājiem jūtu līdzi, jo pati esmu piedalījusies, zinu tās sajūtas un ir tas īpašais fīlings. Ja ir jāizvēlas kā tajā Cēsu alus reklāmā, tad es par deju! :D
Zini, es pat ļoti labprāt piedalītos Cosmo meiteņu tusiņā, ja tu un Poppy varētu būt..., ja vēl demoiselle varētu tikt (par citām ārzemniecēm es pat nesapņoju), bet nu, tā samenedžēšana... tā jau ir problēma. :)
07.06.2013 23:23 |

Reitings 10
Reģ: 07.06.2013
Nesen atbraucu mājās no Rīgas,liels nogurums,bet par spīti visam došos uz klubu kopā ar draugiem,ēdīšu sušī un naivi cerēšu,ka mans bijušais tur neuzradīsies un nesabojās omu.
Rīt uz jūriņu,bet svētdien plānos ir aizbraukt,noskatīties kādu labu filmu. :)°
Jauku vakaru visām!
07.06.2013 23:30 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Es domāju,ka sanāks būt vairāk pa mājām,par cik es ļoti ātri nogurstu,nevaru ilgi uzturēties saulē,par peldēšanos nemaz nerunājot. Vispār neko negribas.
08.06.2013 10:05 |

Reitings 193
Reģ: 03.09.2012
Oij, man brīvdienām ieplānoto lietu ir vairāk kā saprašanas. :D Pie gultas stāv vesela čupa ar grāmatām, ko tuvākajā laikā gribu izlasīt, tad vēl jāsakārto māja, gribas uz jūru aizbraukt, paskatīties mīļāko seriālu, laikam arī draugi atnāks ciemos. :)
08.06.2013 10:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Lasot Libra komentārus, ārkārtīgi sagribējās ceļojumu uz NY. :) Es vispār neesmu cilvēks, kam ir tas NY sapnis, bet iedomājos par sex&the city, par visu to ilūziju! Zinu, ka reālā dzīvē tā nav, bet gribās aizbraukt, redzēt to visu. Bet noteikti ar naudu, daudz naudas, gribētu dzīvot visskaistākajā viesnīcā, pie centrālā parka( :D ),sēdēt kādā skaistā kafejnīcā pa dienu un restorānos vakarā, un iet iepirkties.Un apskatīt, izdzīvot, sadraudzeties ar kārtīgu ņujorkieti, jā, es gribu. Kaut reizi mūžā visu tā bez rūpēm. Nu ko, līdz šim sapņa piepildījumam man maazliet jasapelna naudiņa. :) :D
08.06.2013 10:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits