Es pēc darba skriešu uz vilcienu - braukšu pie vecākiem. Rīt plānojam ar mammu iepirkties, pēc tam uzrīkotb pikniku. Jāsamīļo mans kaķis un mammas mazais suņuks.
Svētdien iešu auklēt 3 mazas meitenītes :)
Vairāk patīk nekā nepatīk. Nepatīk vadītājas balss intonācija. :D Ļoti daudz informācijas jāapgūst, jūtos kā pamatīgās uguns kristībās. Gadu noteikti jāiztur, bet biroja darbs ar papīriem nav man.
Man jautājums,ja persona bijis bezdarbnieks un tad pēc 4dienām stājies darba attiecībās,kas beigušās pēc 11,5 mēnešiem,vai viņam pienākās bezdarbnieku pabalsts,vai tikai statuss?
Anna Kareņina, kāpēc tev liekas, ka nevar? Es skatos NVA mājaslapā, ka bezdarbnieka pabalsta piešķiršanai vajag, lai būtu veiktas sociālās iemaksas vismaz 9 mēnešus pēdējo 12 mēnešu periodā.
Anna, var dabūt pabalstu. Galvenais, lai gada laikā vismaz 9 mēn. tiktu maksāts nodoklis. Man vispār bija, ka gada laikā tieši 9 mēneši tikai arī bija, raustījos piešķirs vai nē. Piešķira.
Atkal klausos vienu un to pašu mūziku un ēdu saldējumu. Vakar 2 naktī gāju gulēt un tieši tad kāds nezināms zvans man pazvanīja. Ar kuru galu cilvēki domā. Labi , ka es tad negulēju, pirms tam tik 2 h nosnaudos. Kāds varbūt sāka spiegot mani? :D Protams, ka neatbildēju. eh.