Vai es esmu saspiedusi galvu?

Reitings 17
Reģ: 06.06.2013
Sveikas, ļoti vajadzētu Jūsu padomu.

Esmu ar vīrieti kopā vairāk kà pusgadu. Dzīvojam kopā. Attiecības līdz šim likās nopietnas, viss bija kārtībā, bet vakar uzzināju, ka vīrietis pēc mūsu 2 fantastiskajiem pirmajiem randiņiem ir gulèjis ar citu meiteni. Es nespēju pārdzīvot, ka viņš man sūtījis fantastiski mīļas sms un reizē ar viņu ņēmies pa gultu. Tas manu sirdi rauj kopā. Pats stāsta, ka esmu viņam ļoti iepatikusies utt., bet beigās viss tā... Pèc mūsu nakts viņš ar nevienu
citu neesot gulējis. Visu laiku skaitījām mūsu attiecību sākumu dienu, kad iepazināmies, bet nu es jau vairs nezinu ko un kà skaitīt. Ja es būtu ļāvusies, viņš būtu ar mani pārgulējis arī mūsu pirmajos randiņos. Viņš to attaisno ar to, ka viņam vnk gribèjies un es neesot ļāvusies. Tagad nezinu, ko darīt-pārtraukt šīs attiecības vai nē. Iespējams, ka es visu laiku to celšu gaismā pie katra strīda.

Bet varbūt es par velti cepjos un viss ir bijis ok? Varbūt manas morāles normas ir novecojušas? Lūdzu, palīdziet, draudzenes tādas un mammas, kuràm uzticēt šo sāpi, man nav. Paldies jau iepriekš.
06.06.2013 14:15 |

Reitings 50
Reģ: 19.02.2013
Man jau šķiet, ka no svara ir arī tas, vai tā meitene bija kāda "garāmgājēja" vai iepriekš jau zināma. Pateica arī, kas tā bija, ar kuru gulēja? :D

Bet tā nu tas ir, strīdu karstumā arī šādas lietas mūždien uzpeldēs - agrāk vai vēlāk.
06.06.2013 14:45 |

10 gadi
Reitings 13808
Reģ: 29.01.2009
bet beigās tak izvēlējās tevi

:D Vispār jau vīrietis nešaubījās, ar kuru ir vai būs kopā. Gulēja tāpēc, ka paša draudzene atteicās uzreiz ar viņu likties gultā.
06.06.2013 14:47 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es nezinu precizi to situaciju, bet prieks kam vispar skatities pagatne. Ja ari ta ir gadijies, prieks kam stastit otram tadas lietas un bojat attiecibas.
Es uzskatu, ka tas nekas nekas breismigs, bijat tikai uz diviem randiniem, nevis kopa. Tapec parmest, ka vins tevi butu izmainijis nevar.
Jo iet uz randiniem nenozime, ka jabut uzticigam tam cilvekam.
06.06.2013 14:48 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Arī es esmu par to, ka pašā sākumā cilvēkam ir tiesības izvērtēt/izvēlēties.

Arī pati tā esmu darījusi (jā, jā, slikta meitene :D )
06.06.2013 14:49 |

Reitings 17
Vina vakar viñam nosūtīja sms, kad man bija palicis turēšanā vinja tel. kā rezultātā izlasīju saraksti. Vins pēc mūsu pirmās nakts arī viñai sūtijis sms, ka ar vińu esot vislabākais sekss mūżā bijis un buchas...:( ir pēc tam arī ticies ar vinju. dievojas, ka tikai, lai atdotu mantas. tikushies regulari pusgada garumā seksam... bijushi celojumos...
06.06.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 13808
Vins pēc mūsu pirmās nakts arī viñai sūtijis sms, ka ar vińu esot vislabākais sekss mūżā bijis un buchas...

Ar kāju pa pakaļu tam vecim un lai lasās ārā pa durvīm.
06.06.2013 14:52 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Oo, nu tas gan maina situāciju...
Ja būtu bijis pliks sekss pēc jūsu otrā randiņa, tad jau nekas. Bet ja vēl pēc tam...
06.06.2013 14:53 |

Reitings 827
Tas jau atkarīgs no Tevis - vai Tu to pieņem vai ne.
Man tas nebūtu pieņemami, uzskatu to par liekulību un egoismu. Ja jau nevar nociesties to mazo laiciņu, kamēr iepazīsti to meiteni, kam sūti tās skaistās sms, tad kur garantija, ka savu ... biksēs varēs noturēt vēlāk, kad uznāks rutīna, piedzīvojumu kāre vai vienkārši gadīsies laba iespēja? Tas jau tomēr ir rakstura un morāles jautājums..... Ok, tas jau viss atkarīgs arī no cilvēka. Ja kā cilvēks ir super un nekas cits nevieš aizdomas, tad varbūt vēl padomātu, paskatītos, kā būs, bet nopietni visu to pasākumu laikam vairs neuztvertu.
06.06.2013 14:53 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
čāca, Tev noteikti ir savādāk situācija. Es arī neatbalstu seksošanu ar kādu, kamēr satiecies ar vienu cilvēku, tomēr nevar zināt kā citi uzskata. Un pēc diviem randiņiem nu gan neuzskatītu, ka esam oficiāli kopā.

nu bet protams...tas jau katram cilvēkam jāizvērtē, kas viņam šķiet pieņemami un kas ne'. ir cilvēki,kas pēc krāpšanas var turpināt atttiecības, ir kas nevar. Ir kas šo uzskata par krāpšanu, ir kas uzskata, ka tas ir fufelis.
Ja autore to nevar pieņemt un pārdzīvo, tad , acīmredzot, viņai tas grauž un sirds sāp. Attiecīgi jārīkojas. lasot - citām, tas neliekas nekas.
06.06.2013 14:54 |

Reitings 117
Reģ: 05.06.2013
nu nē, tas jau ir par traku....protams, skaties pati par piedošanu, bet tādā gadījumā jābūt tā, ka viņš tiešām ļoooti nožēlo un rāpus lien atpakaļ pie Tevis.
smaga situācija. liec viņam saprast, ka nodarījums ir dikti smags.
06.06.2013 14:56 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vina vakar viñam nosūtīja sms, kad man bija palicis turēšanā vinja tel. kā rezultātā izlasīju saraksti. Vins pēc mūsu pirmās nakts arī viñai sūtijis sms, ka ar vińu esot vislabākais sekss mūżā bijis un buchas... ir pēc tam arī ticies ar vinju. dievojas, ka tikai, lai atdotu mantas. tikushies regulari pusgada garumā seksam... bijushi celojumos...

manuprāt, šis izsaka visu.
06.06.2013 14:56 |

Reitings 50
Reģ: 19.02.2013
Ai, nu cilvēki nemainās. Nemainās! Viņš vienmēr skatīties apkārt un ja nāks labāka izdevība - izmantos.
06.06.2013 14:58 |

Reitings 8272
patīkami nav šādas lietas uzzināt, bet bija tikai DIVI randiņi. padomā..jūs vēl tad nebijāt kopā. citi pašā sākumā vsp satiekas ar vairākiem cilvēkiem un tad izlemj, ar kuru turpināt tikties un ar kuru nē.
vsp, kā tu to uzzināji? no svešiem cilvēkiem vai pats pateica?ja pats nepateica, tad pastāv iespēja, ka viņš arī vēlāk gulēja ar citām.
06.06.2013 15:37 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jūs taču pēc otrā randiņa neskaitījāties pāris vai ne tā? Es kādreiz esmu reizē ar 3, 4 randiņojusi. Nu un? nevienam uzticību vēl nebiju solījusi kaut patika visi ;)
06.06.2013 15:42 |

Reitings 8272
es personīgi aizdomātos, kāpēc viņam ir saglabātas šādas sms. tātad, tas viņam ir svarīgi un nav bijis pliks nekas.
cilvēki pirmajā randiņā nav vēl kopā un nevar saukt meitenei par puiša draudzeni. nu tā vnk nenotiek. varbūt tos 2 randiņus viņi padzer kafiju un vairs nekad dzīvē nesatiekas.
viņi tikušies ir pusgada garumā, kad jūs'vēl bijāt kopā vai arī tās pāris reizes bija pēdējās, kad ar tevi sāka satikties? ja tās bija pēdējās divas reizes, es piedotu, jo tie arī nebija randiņi, kad jūs jau bijāt kopā, bet tikāties kā galīgi sveši cilvēki.
06.06.2013 15:42 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tad jau sanāk, ka visu šo pusgadu, kamēr esiet kopā, viņš tevi ir krāpis. manuprāt, attiecību nākotne ir tikai viena.
06.06.2013 15:49 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bet tad stulbi sūtīt sms ar bučām, ka ilgojas pēc manis un visu laiku vien domā par mani. un reizē ñemas ar citu.

Tā cita viņam bija tikai gaļas gabals (droši vien), kopā viņš tagad ir ar tevi taču? Varbūt jā, pirmajās sms piepušķoja tev savas sajūtas, bet tā vīrieši mēdz darīt, jo iepriekšējās meitenes ir terorizējušas, ka viņi izrāda pārāk maz mīļuma, pārāk maz komplimentu, tad ar laiku tas vienkārši noved pie tā, ka viņi automātiski sūta vienmēr bučiņas utt.
06.06.2013 15:56 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Bet kad tieši jūs vienojāties, ka būsiet pāris un netiksieties ar citiem???

Tiešam pirmie randiņi ir tikai pirmie randiņi, kad nekas vēl nav skaidrs, kur nu tas, būsiet jūs pāris vai nebūsiet. Kad jaunībā dzīvojos pa iepazīšanās portāliem, es katru otro dienu gāju uz randiņiem, lielākā no tiem bija pirmo un pēdējo reizi, bet bija arī tādi puiši, ar kuriem aizgāju uz otro un trešo randiņu. Un tad jau izkristalizejās tas, ar kuru veidot attiecības.

No pirmā randiņa vēl nesākas KOPĀ BŪŠANA!
Kad puisis man piedāvāja, lai kļūstu par viņa meiteni, tad arī atmet visus pārejos un fuck budies un visus citus.
06.06.2013 16:01 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vina vakar viñam nosūtīja sms, kad man bija palicis turēšanā vinja tel. kā rezultātā izlasīju saraksti. Vins pēc mūsu pirmās nakts arī viñai sūtijis sms, ka ar vińu esot vislabākais sekss mūżā bijis un buchas...

Viņš tev bija atstājis telefonu ar neizdzēstām pusgadu vecām šāda veida sms....?!?
06.06.2013 16:01 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Nu bet iedomājaties situāciju, puisim ir regulārs sekss. Kad ir attiecības, tad viss saprotams, ka ar savu meiteni. Kad ir brīvs, tad ir sekss ar meiteni no piezīmju blociņa šādiem gadījumiem. Tikmēr viņš iepazīstas ar citu, kas iepatīkas. Bet nu te jau vēl sakumā randiņi, flirts, vēl nav nekāda seksa. Tikmēr loģiski, ka viņš turpinās seksot ar šo fuck buddy meiteni. Kad būs sekss ar jauno, tad pārtrauc un sak ar jauno draudzeni. Kas te nav saprotams?
06.06.2013 16:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits