Sveikas, ļoti vajadzētu Jūsu padomu.
Esmu ar vīrieti kopā vairāk kà pusgadu. Dzīvojam kopā. Attiecības līdz šim likās nopietnas, viss bija kārtībā, bet vakar uzzināju, ka vīrietis pēc mūsu 2 fantastiskajiem pirmajiem randiņiem ir gulèjis ar citu meiteni. Es nespēju pārdzīvot, ka viņš man sūtījis fantastiski mīļas sms un reizē ar viņu ņēmies pa gultu. Tas manu sirdi rauj kopā. Pats stāsta, ka esmu viņam ļoti iepatikusies utt., bet beigās viss tā... Pèc mūsu nakts viņš ar nevienu
citu neesot gulējis. Visu laiku skaitījām mūsu attiecību sākumu dienu, kad iepazināmies, bet nu es jau vairs nezinu ko un kà skaitīt. Ja es būtu ļāvusies, viņš būtu ar mani pārgulējis arī mūsu pirmajos randiņos. Viņš to attaisno ar to, ka viņam vnk gribèjies un es neesot ļāvusies. Tagad nezinu, ko darīt-pārtraukt šīs attiecības vai nē. Iespējams, ka es visu laiku to celšu gaismā pie katra strīda.
Bet varbūt es par velti cepjos un viss ir bijis ok? Varbūt manas morāles normas ir novecojušas? Lūdzu, palīdziet, draudzenes tādas un mammas, kuràm uzticēt šo sāpi, man nav. Paldies jau iepriekš.