Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

studijas. pieredze.

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Sveikas meitenes!

Daudzām tagad ir laiks, kad nododat savus bakalaura darbus un tūlīt jau diploms kabatā būs. Apsveicu jūs! :)

Varbūt meitenes kas studē, šogad beidz vai beidza jau pāris gadus atpakaļ varētu padalīties ar savu studiju pieredzi, kad sākāt? Vai uzreiz pēc vidusskolas beigšanas? Vai studējat Latvijā vai ārzemēs? Kā izvēlējāties studiju programmu? Vai mainījāt kursu, vai studējat klātienē vai neklātienē utt.. Vnk gribās dzirdēt par to kā jums ir gājis..

Es šobrīd nestudēju, bet uzsākšu mācības no septembra. Ir bijis pāris gadus pārtraukums kopš mācījos, par to nedaudz bail. Draugi jau beidz šogad, bet es tik sākšu :D domāju mācīties neklātienē, vai ir kāda, kas mācās? Varbūt varat padalīties kā ir mācīties neklātienē? Paldies.
06.06.2013 13:47 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Nu man līdz diplomam vēl pus gadiņš jāpaciešās.
Es sāku studēt uzreiz pēc vidusskolas, LV, klātienē. Studiju programmu izvēlējos tādu, kas interesē un esmu apmierināta ar savu izvēli. :)
06.06.2013 13:56 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Vairs nemācos, jo neesmu izdomāju, vai gribu vēl vienu maģistru.

Studijas uzsāku uzreiz pēc vidusskolas. Studēju LV, studiju programmu izvēlēties nebija grūti. Zināju, ka gribu studēt RTU, tā kā eksaktās zinātnes nav mans lauciņš izlēmu par labu IEVF. "Pliku" ekonomiku negribēju, tātad arī šis kritērijs atviegloja izvēli.
06.06.2013 13:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits