Šodien uzrakstīju atlūgumu, jo mani izēda no darba biroja vadītāja. Viņa pateica priekšniecei ka draugos esmu rakstījusi to un to, jā, agrāk savas problēmas atklāju diskusijās, bet tagad tā vairs nedaru. Pasakiet, tas ir normāli?
Atpūtīšos vasarā un nekā nedarīšu. :(
Ārā ir karsts. Vakarā būšot atkal pērkona negaiss. Šoreiz gan ņemšu lietussargu līdz :D
Uztaisīju garšīgu mērci, bet nezināju, ka baziliks dod tādu pašu pikantumu kā pipari, rezultātā biki paasa mērce. Winterra - Tev vēstule :)
Sancho, apģērbu un apavus. :D Kad silts laiks, cilvēku praktiski nav, kā slikts, tā sāk uzrasties. Es tieši karstajā laikā ietu staigāt pa veikalu, jo te kondiška.
Mans šīsvasaras atklājums - ko darīt, ja jāstrādā, bet labs laiks un gribas sauli?
Tas pats :) 1dien uz 2 stundām biju prom sauļoties pludmalē - tagad smuks iedegums, plānoju braukt arī šodien, bet lietus sāka līst. Silti jau ir, bet mākoņi un viss slapjš :D
so klipinu redzeju jau sen,iedvesmojoss puisis.kadreiz skuma,jo zinaja ka nekad nevares apskaut savu bernu,bet nu vins ir kluvis par tevu un lieliski tiek ar visu gala:)http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE
sveikas !! šodien visu dienu nenormālais karstums bija, vismaz tagad sāka līt, un ir kaut cik vēsāks. tagad baigais miegs uznāca, bet nevar iet gulēt, šādi, tādi darbiņi vēl darāmi.
Es vakar izlasiju visu kalendāru, un internetā rakājos, lasu cilvēku vārdus. Izturēt nevaru. Kaut kādi mistiskie ārzemnieku vārdi, visādi ūberstilīgie utt.
Kā lai meitai vārdu atrod?
piparene, nu es nevaru atrast! Man bija daži padomā, bet tagad ,kad paskatos uz viņiem, man neliekas,ka manu bērnu varētu tā saukt..
Ja man patīk,tad vīram nepatīk :D
Anne, man tieši puikām ir izdomāti vārdi, tā ka, ja piedzims puika, tad vārds būs. Meitenei nevar vārdu atrast :D
Vēl jau arī īsti nevar zināt, bet es esmu pārliecināta,ka meitene man puncī dzīvo. :)