Atceros savu pirmo reizi. Es zināju, ka gribu viņam atdoties, taču zināju, ka šim puisim arī slīd kāja. Bieži. Varbūt vēlējos to izdarīt tāpēc, ka vienkārši tajā laikā jau daudzas draudzenes bija pamēģinājušas, jūsminājās, ka šim puisim biju pieķērusies - nezinu. Katrā ziņā es viņu nemīlēju. Pirmās kārtīgās attiecības. Mani piesaistīja tas, ka viņš mani cienīja. Satikāmies pusgadu un šajā laikā viņš nespieda uz to, lai nodarbojamies ar seksu, kaut zināju, ka viņš to vēlas. Man bija 16 un puisim 18 gadu. Tagad šo visu rakstot, nospriedu, ka noteikti pārgulēju ar viņu tāpēc, ka man bija bail, ka, ja to neizdarīšu, viņš aizies pie citas, kura to ir gatava darīt. Godīgi? Es dažbrīd to nožēloju, jo tagad attiecības ar šo, nu jau, vīrieti ir pasliktinājušās pamatīgi.
Zane, pirms pieņem lēmumu, apdomā, vai ir vērts atdoties vīrietim-puisim, kurš jau Tev skaidri licis saprast, ka jums nekas nebūs? Jā, seksā varbūt novērtēs, novērtēs, ka viņš Tev pirmais, bet vai tas ir to vērts? Pēc savas pieredzes saku, ka tas nav pareizi. Bet katram tie uzskati ir savādāki.
Lai veicas!