Es arī varu pati atskrūvēt burkas (ar retiem izņēmumiem) , pielikt plauktu, saprotu arī no tehnikas un elektrības pietiekami, bet, ja vīrietis ir mājās, nesaprotu, kāpēc nepalūgt viņam. Ja tādēļ esmu stulba, blonda vai nevarīga, tad nu sorry, jums ar domāšanu kkas nav pareizi.Piekrītu. Es protu arī mēbeles saskrūvēt,špaktelēt(remontu visur kur esmu dzīvoju pārsvarā esmu taisīju pati savai istabai un arī pārējai platībai palīdzējusi) un vēl viskaut ko,bet tas man nav jādara,ja blakus ir kāds vīriešu kārtas pārstāvis. Es vispār nesaprotu tos vīriešus,kuri pieļauj,ka meitene kaut ko tādu dara viņu klātbūtnē. Tāpat esmu no veikala gājusi ārā tikai ar vienu kolas pudeli rokā kamēr vīrietim abās rokās pa pārtikas maisam,neviens neko nečīkstēja,uzskatu,ka tā ir pareizi.
Katrai sievietei ir savs šarms un tikai viņai piemītošās īpašības. Nav nekā smieklīgāka par normālām sievietēm, kas sāk tēlot nevarītes vai čiepstēt nedabīgā balstiņā. Vīriešiem taču patīk dažādas sievietes - gan kūtras, gan mērķtiecīgas, gan kautrīgas, gan atraktīvas. Nevajag piespiest sevi izlikties par to, kas tu neesi.
Sievietei nav jādara vīriešu darbi..savādāk nav jābrīnās, ka vīrieši paliek par memļakiem, kuri neko vairs negrib, nevis nevar.