Sievišķība vai blondīnisms?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Šeit, citur un vispār bieži nākas dzirdēt, ka jāļauj vīrietim būt vīrietim un pašai vajag būt trauslākai un sievišķīgākai. Es tam pilnībā piekrītu un tāda arī cenšos būt. Bet mans vīrietis neteiktu, ka būtu par to sajūsmā. Viņš drīzāk nevis novērtēs to sievišķību, bet paķers uz zoba par blondīnismu. Un ir ļoti praktisks un grib pamācīt.

Lai vieglāk saprast manu domu, te pāris piemēri.

Man vajag atvērt burciņu, nesu viņam. Viņš saka, kas es kāda blondīne, ka nevaru pati burku attaisīt. Un rāda un stāsta, ka taču vajag ar attaisāmo mazliet ielaist gaisu, un tad pati viegli attaisās.

Saslēdzu pārāk daudz elektrības, izsit korķus. Lūdzu viņam, lai iet labot situāciju. Viņš žēli noskatās uz mani ar tekstu, ko es vispār bez vīrieša darītu. Ņem mani līdzi un rāda, kurš kloķis jāpagriež.

Bet es negribu to :D Es vienkārši gribu justies vāja un sargāta viņam blakus. Nevis pāŗzināt elektrokasti :D
05.06.2013 17:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu nez, mans vienmēr visu palīdz izdarīt ja nevaru, bez kautkādiem jautājumiem un piezīmēm.
05.06.2013 22:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja viirietis aizies manaa vietaa nomazgaat traukus, es saremonteeshu stepseli. Turklaat to izbaudiishu vairaak kaa trauku mazgaashanu. Kameer ieguldiitais laiks ir 50:50, mani viss apmierina. Probleemas saakaas tad, kad viirietim vienkaarshi tiek nonjemti pienaakumi, bet citi vietaa netiek doti. Tad sanaak, ka sieviete dara visu, bet viirietis slinko. Lai tad viirietis panjem uz seviim kaadu no sievietes pienaakumiem, ja nedara viiriesha pienaakumus.
05.06.2013 22:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja sievietei vajag obligaati viirieti,lai vinja speetu ikdienaa izdziivot, tad gan vinja ir tizla manaas aciis. Neiet runa par mega pasaakumiem, bet nu lielaako dalju veikala burku, pudelju sievietei ir jaaspeej atveert, atnest pashai maisinju, kuraa ir piena paka, uudens pudele un maizes klaips un nogriezt uudens padevi, ja truba ir pliisusi pirms dziivoklii var saakt peldeet.
05.06.2013 22:30 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es arī varu pati atskrūvēt burkas (ar retiem izņēmumiem) :D, pielikt plauktu, saprotu arī no tehnikas un elektrības pietiekami, bet, ja vīrietis ir mājās, nesaprotu, kāpēc nepalūgt viņam. Ja tādēļ esmu stulba, blonda vai nevarīga, tad nu sorry, jums ar domāšanu kkas nav pareizi. Iedomājieties tikai - es arī atļaujos palūgt, lai bērnam pamperu apmaina, kad pati esmu aizņemta, tas nenozīmē, ka pati to nespētu, vnk. nesaprotu, kādēļ man ar lozungu pati visu varu, pati daru būtu tiešām viss jādara, ja blakus ir kāds, kurš to labprāt izdara?
05.06.2013 23:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es arī varu pati atskrūvēt burkas (ar retiem izņēmumiem) , pielikt plauktu, saprotu arī no tehnikas un elektrības pietiekami, bet, ja vīrietis ir mājās, nesaprotu, kāpēc nepalūgt viņam. Ja tādēļ esmu stulba, blonda vai nevarīga, tad nu sorry, jums ar domāšanu kkas nav pareizi.
Piekrītu. Es protu arī mēbeles saskrūvēt,špaktelēt(remontu visur kur esmu dzīvoju pārsvarā esmu taisīju pati savai istabai un arī pārējai platībai palīdzējusi) un vēl viskaut ko,bet tas man nav jādara,ja blakus ir kāds vīriešu kārtas pārstāvis. Es vispār nesaprotu tos vīriešus,kuri pieļauj,ka meitene kaut ko tādu dara viņu klātbūtnē. Tāpat esmu no veikala gājusi ārā tikai ar vienu kolas pudeli rokā kamēr vīrietim abās rokās pa pārtikas maisam,neviens neko nečīkstēja,uzskatu,ka tā ir pareizi.
06.06.2013 08:02 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Bet meitenes
Katrai sievietei ir savs šarms un tikai viņai piemītošās īpašības. Nav nekā smieklīgāka par normālām sievietēm, kas sāk tēlot nevarītes vai čiepstēt nedabīgā balstiņā. Vīriešiem taču patīk dažādas sievietes - gan kūtras, gan mērķtiecīgas, gan kautrīgas, gan atraktīvas. Nevajag piespiest sevi izlikties par to, kas tu neesi.
06.06.2013 08:31 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Mājās varu visu izdarīt pati.
Bet tad, kad esmu kaut kur, kur ir kāds vīrietis, man ir patīkami, kad kāds panes kaut ko no manām mantām, attaisa man durvis, ja kkur eju iekšā vai ārā. It kā es pati to nevarētu. Bet tas ir jauki. Tad, kad nevaru attaisīt kādu pudeli, tad ir patīkami, ka ir kam paprasīt un viņš to izdarīs bez kaut kādām replikām par to, ka esmu blondīne.
Varbūt esmu izlepusi, bet man tā ir norma.
06.06.2013 09:41 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Sievietei nav jādara vīriešu darbi..savādāk nav jābrīnās, ka vīrieši paliek par memļakiem, kuri neko vairs negrib, nevis nevar.
06.06.2013 09:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Sesilla, oj, bet es paskatos ir sievietes, kas gatavas darīt veču darbu, nācās pastrādāt, sieviete bija gatava atņemt vecim lāpstu, lai šamam nav jārok, jāpārpūlas, par to protams šoks, jo no turienes rodas nevarīgi džeki, gan dēli, gan vīri.

Tavam puisim vienkārši tāds raksturs - pamācīt. Burku ar zinu kā attaisīt, apakšā ar nazi palaid gaisu, vai ātrāk vākā izdur caurumu :D, bet kad draugs blakus dodu viņam lai taisa :D, un man visai strikta attieksme uz pienākumiem kas attiecas uz vīriešiem.
06.06.2013 10:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Ja dēls ģimenē noskatās, ka māte stiepj smagos maisus , tad domā , ka tā tam jābūt. Ko var cilvekam pārmest, ja paša māte tādu piemēru rādījusi? Ja dēls redz, ka tēvs stiepj smagos maisus, tad saprot, ka ta tam jābūt. Pie vainas ir arī šķirtas ģimenes , kur sievietei viss jāpaveic vienai..no ta arī tās nepareizības rodas daudzos gadījumos.
06.06.2013 10:26 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Sievietei nav jādara vīriešu darbi..savādāk nav jābrīnās, ka vīrieši paliek par memļakiem, kuri neko vairs negrib, nevis nevar.

Piekrītu.

Man patīk justies sievišķīgai blakus vīrietim, bet ja vajag tad varu darīt arī mužiku darbus. Šobrīd mans jājamzirdziņš ir žurnālu galdiņš: nopirku, bet pašai jāsaskrūvē. Esmu tikusi līdz riepiņu skrūvēšanai, grūti jau man iet, bet ir cerība, ka kādreiz tikšu pie galdiņa. :D
06.06.2013 10:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits