Labrīt ļoti agrā rīta agrajā rītā. Vēlāk šodien, visticamāk, nebūs iespēju pajautāt, tāpēc ceru līdz 9.00 saņemt vismaz kādu derīgu padomu.
Biju izdomājusi izbalināt melnus matus (pirms 1,5 mēneša), kas, protams, neizdevās. Nokrāsoju visus rūsganus, daļu balināto matu krāsa nepieķēra, sanāca plankumaini. Tagad esmu sapratusi, ka negribu vairs nekādus blondos vai rižos, jo rižie man nepiestāv, bet blondus dabūt laikam neizdosies, tik vien kā nosvilināt. Tad, nu, vakar ņēmu un nokrāsoju "šokolādes" krāsā. Un jau atkal - lielu daļu balināto šķipsnu nepieķēra.
Tagad man jautājums - kāda izeja? Vajadzētu pēc pāris nedēļām krāsot vēlreiz (zinu, ka kaitīgi, bet man tiešām tad vajag smuku galvu), bet kur garants, ka atkal tās pašas šķipsnas nepaliks blondas? Labi, nav jau tā, ka izskatās briesmīgi, izskatās pat labi, bet es tomēr gribētu visus vienkrāsainus. Varbūt ir kaut kādas eļļiņas, maskas, vitamīni - da jeb kas -, kas tos matus atgriezīs, ja ne sākotnējā stāvoklī, tad vismaz tādā, kas pieķer krāsu?
Jā, un to visu vajadzētu tādu, ko var veikt mājas apstākļos, jo man tiešām nav laika doties pie friziera Rīgā un pēc pagājušās reizes, kad biju pie vietējās frizieres, labāk vispār neeju frizēties, nekā eju.