Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neķer matu krāsu.

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Labrīt ļoti agrā rīta agrajā rītā. Vēlāk šodien, visticamāk, nebūs iespēju pajautāt, tāpēc ceru līdz 9.00 saņemt vismaz kādu derīgu padomu.

Biju izdomājusi izbalināt melnus matus (pirms 1,5 mēneša), kas, protams, neizdevās. Nokrāsoju visus rūsganus, daļu balināto matu krāsa nepieķēra, sanāca plankumaini. Tagad esmu sapratusi, ka negribu vairs nekādus blondos vai rižos, jo rižie man nepiestāv, bet blondus dabūt laikam neizdosies, tik vien kā nosvilināt. Tad, nu, vakar ņēmu un nokrāsoju "šokolādes" krāsā. Un jau atkal - lielu daļu balināto šķipsnu nepieķēra.

Tagad man jautājums - kāda izeja? Vajadzētu pēc pāris nedēļām krāsot vēlreiz (zinu, ka kaitīgi, bet man tiešām tad vajag smuku galvu), bet kur garants, ka atkal tās pašas šķipsnas nepaliks blondas? Labi, nav jau tā, ka izskatās briesmīgi, izskatās pat labi, bet es tomēr gribētu visus vienkrāsainus. Varbūt ir kaut kādas eļļiņas, maskas, vitamīni - da jeb kas -, kas tos matus atgriezīs, ja ne sākotnējā stāvoklī, tad vismaz tādā, kas pieķer krāsu?

Jā, un to visu vajadzētu tādu, ko var veikt mājas apstākļos, jo man tiešām nav laika doties pie friziera Rīgā un pēc pagājušās reizes, kad biju pie vietējās frizieres, labāk vispār neeju frizēties, nekā eju.
05.06.2013 07:02 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Jā jākrāso vairākas reizes būs, ja tev mati ir balināti.. tumšā krāsa grūti ķeras pie balinātā mata, tāpēc tam vajag laiku.
05.06.2013 07:26 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Un naptuveni cik reizes var sanākt krāsot?
Saprotu, ka precīzi nepateiks neviena, bet aptuveni? 3, 4, 5? 10? :D
Nē, nopietni, esmu izmisumā. Kurš man lika gribēt balināt matus? :D Pašai tagad dusmas.
05.06.2013 07:48 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Laba doma ir likt īpaši barojošas un mitrinošas maskas, jo krāsa matam nepieķeras tāda iemesla pēc, ka tas ir ļoti spurains (pēc visām balināšanām tik radikālā veidā). Tavs uzdevums tagad ir savest matus daudz maz kārtībā un tad atkal krāsot. Palīdzēt noteikti arī visādi nogludinošie šampūni un kondicionieri, jo tie sakļauj mata kutikulu.
05.06.2013 08:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits