Situācija..dusmojos

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Esat kopā ar vīrieti kuram ir bērns no citas sievietes. Kāda būtu jūsu attieksme, nostāja ja viņš viņu apsveic gan vārda dienā ,gan dzimšanas dienā. Sakot ka tas esot savādāk kā bijušās, tā esot viņa bērna māte.
Tad bļāviens ņem un appreci viņu!!! :@ ja jau tas ir savādāk :@

Jums patiktu / nepatiktu / būtu vienalga?
04.06.2013 15:04 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Es tur neredzu nekādu problēmu, pat ne vismazāko, bet es novērtēju civilizētus cilvēkus.
04.06.2013 16:52 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Ai kā es šitam visam esu situsies cauri,
fakts tāds, ka neviens tevi nesapratis un neatbalstīs,
kamēr pašam nebūs tā. Arī es uz savu draudzeni skatijos šķībi
un domāju kā viņa var būt greizsirdīga uz bijušo un viņas bērnu, domāju kāda
egoiste...līdz pati nonācu tādā situācijā.
Jā, es esmu sliktā, jo tagad manējam ar bijušo un bērnu saskarsme ir nulle. Neteiksim, ka to
speciāli veicināju, nē, nemelošu veicināju. Bet esmu laimīga, jo katrreiz nav jāraud spilvenā, dēļ bijušās un viņas uzstādijumiem. Pirmkārt jādomā par sevi.
04.06.2013 17:14 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
es šitam visam esu situsies cauri,
fakts tāds, ka neviens tevi nesapratis un neatbalstīs,
kamēr pašam nebūs tā

Tā bija tikai Tevis pašas izvēle, ka Tev bija "tā".
04.06.2013 17:48 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
tas ir pilnīgi normĀli, ka apsveic galu gala tā arī ir - VIŅA IR VIŅA BĒRNA MĀTE UN PAR TO VIŅA IR PELNĪJUSI APSVEIKUMUS!
04.06.2013 19:05 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Manuprāt, tas ir ne tikai ļoti pieklājīgi no vīrieša puses, bet arī labs piemērs bērnam.
04.06.2013 19:11 |

Reitings 99
Reģ: 09.03.2012
Infinity man ir gluzi tada pati situācija. Man tikai vel janoskatas ka vins apsveic vinu ari sieviesu diena. Un svin berna dzimsanas dienu kopaaa KAS IR ZIEMASSVĒTKOS. Negribu atcerēties kadiem stridiem gajam cauri. Cik reizes šķirāmies,jo vinai sākumā ļoti patika jaukt laukā mūsu attiecibas...uij uij. Bet tagad esmu samierinajusies jo zinu ka vins ir tikai mans. Un lepojos ka vins man ir tik kulturāls. Ta ka nesatraucies. Tu apradisi un greizsirdiba norims ;)
04.06.2013 19:14 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
Jums patiktu / nepatiktu / būtu vienalga?

man patiktu. tas tikai parādītu, ka viņš ciena to sievieti, kas ir dzemdējusi viņam bērnu, kas manuprāt, ir ļoti labi.
āķis tikai tajā kā viņš apsveic - ja vestu uz restorānu vai tam līdzīgi, es būtu traki greizsirdīga, bet ja vienkārši pazvana, nosūta sms, vai ziedus - viss ok.
04.06.2013 19:27 |

Reitings 21
Reģ: 09.05.2013
Un kas tur slikts? Tas, ka tavs vīrietis vairs nav kopā ar savu ex, nenozīmē, ka ir jāpārtrauc jebkādas attiecības un jāiestājas naidam vai pilnīgam ignore, jo seviški, ja ir bērns no iepriekšējām attiecībām.Es to saprotu jo man pašai ir bērns, un diezvai jaunas attiecības būtu šķērslis, lai neapsveiktu ex svētkos.
Es uzskatu, ka tas ir pilnīgi normāli, un es pati arī pati tā darītu - apsveiktu savu ex svētkos...
04.06.2013 22:18 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Man tas droši vien arī diez ko nepatiktu, mazums saies atkal kopā. Taču tomēr tā ir normāla rīcība šajā situācijā.
04.06.2013 22:28 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Nelasiju visu diskusiju, bet domaju, ka tas ir tikai normali, jo berns nozime muzhigu saikni, un virietim ir jaciena savu bernu mati, kaut ari dzivo shkjirti! Ta nebus tikai bijusi, viniem ir jasaglaba normalas attiecibas, lai berns izaugtu normala vide! Padoma pati, Tu noteikti kaut kados socialos portalos apsveic attalus pazinjas gan dzimshanas diena, gan varda diena, bet vinji tev sirdij nav tuvi! Ta ka neuztver parastu cienjas izradishanu par katastrofu :)
04.06.2013 22:30 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Nesaprotu kas tur ir tik nepieņemams.
Mans draugs regulāri caur internetu apsveic svētkos sev tuvas draudzenes ar tekstiem "Sveicu un bučas!", bet zinu, ka tā dara, jo tās meitenes ir tuvas no skolas un bērnības laikiem.
Neredzu nekādu pamatu tik lielai greizsirdībai.
04.06.2013 22:47 |

Reitings 738
Jā, es esmu sliktā, jo tagad manējam ar bijušo un bērnu saskarsme ir nulle. Neteiksim, ka to
speciāli veicināju, nē, nemelošu veicināju. Bet esmu laimīga, jo katrreiz nav jāraud spilvenā, dēļ bijušās un viņas uzstādijumiem. Pirmkārt jādomā par sevi.

Un Tu jūties ļoti priecīga par to, ka vīrietim vairs nav nekāda saskarsme ar paša bērnu?
Ja godīgi, neko pretīgāku ilgi nebiju lasījusi.
Ceru, ka Tev reiz tas viss nāks atpakaļ divkārši.
04.06.2013 22:51 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Un, ja Tev būtu bērns no kāda vīrieša, tu būtu ļoti laimīga, ja Tevi viņš neapsveiktu svētkos? Beidz tēlot mazu bērnu, pati izvēlējies šādu dzīvi

Piekrītu šim.
+noteikti apsveiks arī vārda dienā, Sieviešdienā , Ziemassvētkos un Jaunajā gadā. Viņa būs FOREVER viņa dzīvē, kvai nebūs rokas stiepiena attālumā, viņa būs tāpat viņa bērna māte.

Ja nevari samierināties, pati zini,kas jādara!
04.06.2013 23:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012

Aha, tik peec gadiem 10 ka tik pashai nenaaksies raudaat pa jaunam, kad teetuks izvairiisies maksaat arii tavam beernam alimentus. Neesmu nekad redzeejusi taadas situaacijas, kur taadas sievietes paliek vinneetaajaas. Pirmaam kaartaam, ja viirieti var pierunaat nelikties ne zinis par beernu, tas tikai liecina par to, ka tipinjsh dzilji sirdii bezatbildiigs. Otraam kaartaam, taa sieviete, kura iemaaca viirieti necieniit citus cilveekus, beigaas arii dabon taadu pashu necienju pret sevi no viiriesha. Treshaam kaartaam, ja viirietim sirdsapzinja vienu dienu pamodiisies, tad diez vai viirietis paliks pie taas sievietes, kura vinju uz to pierunaaja.
Katraa zinjaa ceru, ka apjeegsi kaadreiz to ljaunumu, ko nodariiji nevainiigam beernam un nokauneesies.
04.06.2013 23:07 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
...tāpēc vīrieši ar bagāžu mani nesaista.
04.06.2013 23:08 |

10 gadi
Reitings 3710
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, tas tikai norāda uz labo, ja apsveic SAVA BĒRNA māti.

Aha, tik peec gadiem 10 ka tik pashai nenaaksies raudaat pa jaunam, kad teetuks izvairiisies maksaat arii tavam beernam alimentus. Neesmu nekad redzeejusi taadas situaacijas, kur taadas sievietes paliek vinneetaajaas. Pirmaam kaartaam, ja viirieti var pierunaat nelikties ne zinis par beernu, tas tikai liecina par to, ka tipinjsh dzilji sirdii bezatbildiigs. Otraam kaartaam, taa sieviete, kura iemaaca viirieti necieniit citus cilveekus, beigaas arii dabon taadu pashu necienju pret sevi no viiriesha. Treshaam kaartaam, ja viirietim sirdsapzinja vienu dienu pamodiisies, tad diez vai viirietis paliks pie taas sievietes, kura vinju uz to pierunaaja.
Katraa zinjaa ceru, ka apjeegsi kaadreiz to ljaunumu, ko nodariiji nevainiigam beernam un nokauneesies.

Un viens liels +.
04.06.2013 23:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Autorei ieteiktu varbuut pashai kaadu reizi aprunaaties ar to bijusho, lai vinja ieguust autores aciis cilveeciigu apveidu. Savaadaak ir izveidojies taads abstrakts, baiss, neveelams bubulis, kas karaajaas virs autores un viiriesha attieciibaam. Varbuut tad, kad sapratiis, ka otraa galaa ir taada pati sieviete kaa vinja, nevis kaut kaada ljaundare, buus vieglaak pienjemt viiriesha apsveikumu zvanus vinjai.
04.06.2013 23:11 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Krista esmu jau tikusies ar viņu, arī runājusi - sagaidot un pavadot bērnu.

Būs jau labi! :)
04.06.2013 23:37 |

Reitings 738

ZELTA VĀRDI!!!
05.06.2013 03:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista+++
05.06.2013 04:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)