Puisa attieksme pret meitenes izskatu

10 gadi
Reitings 234
Reģ: 11.03.2013
Sveiki!

Varetu kads dot kadu padomu Ludzu.

Iepazinos ar vienu puisi internetaa, Sazvanijamies caur skypu gandriz katru vakaru un runajaamies..Es patiku vinjam vinsh man. Lieta tada kad vinsh loti uzsveera to kad vinjam pasham patiik tiiriba un vinsh vienmer ir smarziigs..ta teikt ljoti kopts viirietis.

Vinsh ljoti uzsvera to kad velas mani satikt un ieraudziit, bet tadu kada es esmu bildee..dr.lv...Man tas likas diiivaini.

Ipashi nepuceejos, jo domaju kad puishiem patiik dabiska paskata sievietes. Bet ar šo indiviidu viss bija pilniigi preteeji. Vinsh jau pirmajaa tikshanas reizee atlavaas parmest par to ka es esmu sagerbusies un neesmu gana pacentusies lai izskatiitos perfekti. Un visas dienas garumaa likas kad es vinjam konkreeti izbesiiju, jo redz es neesmu princese. Vinsh man aizraadija kad man esot kupris :D protmas atlikushas dienas laika centos iet ar taisnu muguru.

Esmu sportiska slaida meitene, braucu ar riteni un briziem kajas ir zilumos, to ari vinsh man aizraadiija, ka var but meitenei kajas vienos zilumos.

Man pirmo reizi ir tada pieredze ar tada tipa virieshiem, kas tik nenormali pieversh uzmaniibu arienei.

Es neesmu negliita tiesham..Vnk mani naudas lidzekli nekad nav bijushi tadi lai es sevi varetu puceet katru dienu. Tapec ir ari jaatziist kad nemaaku to dariit.

Ja varbut vareju nedaudz labak pacensties pirmaja randinjaa, Bet lieta tada kad puisis atlidoja no arzemeem, naktii..Un man 2 nakti nebija mazakas veleshanas Sevi ta puceet, lokot matus nenormali krasoties.

No tas reizees tas ari viss..vinsh mani blokeeja draugos un skypaa, bez jebkadiem paskaidrojumiem.

Kaut gan vinsh teica kad es vinjam patiiku..

Gruuti aizmirst Jo puisis iepatikaas.

Un liekaas kad tad jau es nevienam nepatikshu, tikai tapec kad nespeeju sevi pienaciigi sapuceet, Jo man nav tik daudz liidzeklu lai aizietu uz saloonu.

Varbut kadai ir bijis liidziigi.
03.06.2013 18:26 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ja es pieķertu sevi pie domas, ka man iepaticies tāds indivīds, tad nošautos, godīgi.
03.06.2013 21:44 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tatler, man kājas vienos zilumos - sīkais suns lēkā pa mani, bet man zilumi ļoti viegli paliek!
03.06.2013 21:44 |

Reitings 67
Reģ: 26.02.2013
Kaut kāds aptuveni līdzīgs tips ir zināms, haha
Vārds nesākas uz L? :D
03.06.2013 22:08 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Es tavā vietā pati būtu sākusi viņam pie kaut kā piesieties un pārmest - fūū, tev šitas un tā.., vīriešiem tā neklājas būt. Nu kaut kā tā, es domāju - kā tu pret mani, tā es pret tevi. Reizēm esmu atriebīga būtne :D
03.06.2013 22:16 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Es atceros no saviem 18 gadiem divus tādus tipiņus :D Abi maza augumiņa, ap 170 cm, sapucēti, sasmaržināti, bija tipa modeļi, tusējās ar modeļiem, uzskatīja ka viņi ir kaut kas no cita līmeņa :D (toreiz biju muļķīte, tiecos tikties ar puišiem, kas bija modeļi, strādāja tv, nodarbojās ar mūziku utt)

Tad nu pirmais tipiņš man randiņā pateica ''ir daudzas daudz smukākas meitenes par tevi'' :D vēl šodien smiekli nāk, es protams neesmu supersmukā, bet tādas lietas teikt cilvēkam, tas ir vairāk kā neaudzināti un stulbi :D

Otrais princis veda mani pastaigā pie rociņas utt Un tad aizbraucām līdz jūrai, pastaigājām. Un šis sagribēja mani noskūpstīt (es uz tādām lietām nekad neparakstos pirmajos randiņos), es viņu atgrūdu. Tad aizveda mani mājās, viss tā kā ok. Nākamajā dienā draugos bija vēstules, kur mani nozākāja, ka man vajadzētu nolekt no tilta, jo es nekam neesot derīga un nekad nekas nebūšu + nobloķēja :D

Ahh, smiekli nāk atceroties:D Bet jā, ir šādi tipiņi :D droši vien pašiem kompleksi :)
03.06.2013 22:25 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Pirmkārt, nežēlošu autori, jo uzskatu, ka žēlot dumjus cilvēkus ir nekrietni. Un autore noteikti ir dumja, par ko liecina kaut vai "kad" nepiemērota lietošana+vēlme patikt vīrietim, kurš meklē tikai ārieni. Otkārt, es saprotu arī to vīrieti, jo meitenes soc.tīklos saliek tiešām glītas bildes, lielākai daļai tās ir gan ar labu make-up, gan arī vēlāk "pielabotas", bet dzīvē, redz, viņas cer, ka puisis gaidīs ko citu. Jau sākumā varēji sūtīt vairāk bilžu, lai tad šis nozūd vēl pirms tikšanās. Es vienmēr esmu izvēlējusies maksimāli līdzīgas bildes tam, ko cilvēks redz tad, ja mani satiek rīt/parīt/naktī/no rīta. Uz randiņiem esmu gājusi ļoti daudz (patika iepazīties i-netā), gandrīz vienmēr dzirdot, ka cilvēki bija gaidījuši ko sliktāku kā bildēs. Ak, jā, ir gadījies dzirdēt, ka man vizuāli ir liela mute vienreiz, bet tur gan vīrietis bija stulbs, ne es ar bildēm mānītos.
03.06.2013 22:33 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Ak kungs... ja man tāds pagadītos, tad es jau pēc pirmā aizrādījuma vienkārši pagrieztos un aizietu. Es saprastu, ja ierastos nemazgājusies, netīra meitene, netīrās drēbēs utt. Bet kā var aizrādīt par tādām lietām kā zilums uz kājas vai vēl ko līdzīgu?
Lai tādam tipam kā viņš veicas atrast dzīvē kaut vismaz vienu patiešām NORMĀLU meiteni, jo neuzskatu, ka normālas meitenes tiksies ar tādiem.
03.06.2013 22:37 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
amm, viņš gadījumā pēc horoskopa nav jaunava?:D
03.06.2013 22:43 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Un vispār viņos ir vēts ieklausīties, jo kam gan mēs pucējamies, ja ne piekš vīriešiem un priekš sievietēm, lai padar'tu viņas zaļi skaudīgas par to, ka izskatamies super un zinam kas džekiem patīk, jo viņi tgo mums pasaka un to mēs ievērojam!
Vispār es nepucējos vīriešu dēļ kur nu vēl citu sievišķi dēļ. (t)
03.06.2013 22:47 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
domaju kad puishiem patiik dabiska paskata sievietes

Tas ir fakts.
04.06.2013 00:16 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Vulpes varbūt pirms raksti savus supergudros komentārus izlasi vēlreiz, ka meitene jau tika minējusi, ka viņš viņu skype sarunās tika redzējis bez kosmētikas.
04.06.2013 00:30 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Bet vispār fascinē šādi perfektie vīrieši. Es tādam noteikti pateiktu, ka viņš ir idiots un dotos prom.
Bet kā tev tāds var patikt arī es nesaprotu.
04.06.2013 00:32 |

Reitings 45
Reģ: 04.06.2013
Tak, lai iet meklē sev savu lelli. :D
Aizmirsti par tādu, bērnišķīga uzvedība un nekādas smakas no audzināšanas.
Nezin, kā pret sievieti izturēties. Pretīgi.

Man tādam pat žēl nebūtu iepļaukāt. :)
04.06.2013 04:30 |

Reitings 8272
un tev tādu vajag? tev jau patika tikai viņa sākotnējais uzburtais tēls un āriene. nekas vairāk. padomā, labi vien, ka tā. kā būtu tad, ja viņš pret tevi izturētos tā ikdienā? ka pirms randiņa labāk tev jau 4 no rīta celties augšā un taisīties uz velna paraušanu. vsp jau pucēties vajag. nevajag iet uz randiņu "parastās drēbēs". nav jau jāpārspīlē, bet nu tomēr. vīriešiem taču pirmais iekrīt acīs āriene tāpat kā mums. tu taču nevēlēsies tikties ar puisi, kurš uz randiņu būtu atvilcies sporta tērpā. nu es nesaku, ka tu tā biji saģērbusies, bet'neņem galvā to puisi :D
nu c`mon es nepazīstamu puisi neskrietu sagaidīt lidostā 2os naktī. tas nu ir par traku.
04.06.2013 08:30 |

Reitings 8272
Rolla!! WTH? kādā sakarā tu teici puisim savu krūšu izmēru? es par tādu jautājumu vsp apvainotos. tas ir tas pats, kas pajautātu vīrietim šāda tipa jautājumu. es tavā vietā būtu uzdevusi pretjautājumu un vienalga, cik pateiktu , es atbildētu - tik maziņš? :D pirmo reizi dzīvē kko tādu dzirdu :D
04.06.2013 08:38 |

Reitings 67
Reģ: 17.01.2011
Un liekaas kad tad jau es nevienam nepatikshu, tikai tapec kad nespeeju sevi pienaciigi sapuceet, Jo man nav tik daudz liidzeklu lai aizietu uz saloonu.

Tas, ka tev patrapijies viens tads pamulkis, nenozime, ka visi bus tadi. Dzeks nav pieaudzis un neprot pienacigi iztureties pret meiteni. Tu atradisi puisi, kuram patiksi tada kada esi. Nav vajadziba iet uz saloniem un nav vajadziba teret baigo naudu.
Es personigi salonus neapmekleju un tapat jutos pietiekami sapucejusies. Ar to es gribeju teikt, ka skaistums neslepjas salonos. Tev jacel savs pasvertejums un jaatstaj aiz muguras tadi tipi ka vins.
Un tiesam, priecajies, ka tev sakari ar vinu pazuda. Savadak butu viena spriedze dzivojusi ..
04.06.2013 08:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man tagad skiet, ka pa nakti jums tas randins bija, jo vinam letak sanaca pie tevis parnaksnot nevis vienicu nemt:D
04.06.2013 09:01 |

Reitings 133
Reģ: 16.05.2013
Kilometr, izlasot šo rakstu,iedomājos puisi ar burtu L. Varbūt tas ir viens un tas pats:D
04.06.2013 09:04 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Haha , zinot sevi es gan neietu projām no randiņa , man patīk tādi " frīki" es vnk ietu un rēktu un vērotu viņa izgājienus
04.06.2013 09:12 |

Reitings 1017
Jāsaka godīgi, ka es zilas kājas meitenēm arī nesaprotu. Kādreiz jau gadās zilumiņš, bet ja kājas vienos zilumos, to es nesaprotu.

Man arī ļoti zilas kājas. No slavenajām vakuumburciņām un pretcelulīta medus masāžas.
04.06.2013 09:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits