Puisa attieksme pret meitenes izskatu

10 gadi
Reitings 234
Reģ: 11.03.2013
Sveiki!

Varetu kads dot kadu padomu Ludzu.

Iepazinos ar vienu puisi internetaa, Sazvanijamies caur skypu gandriz katru vakaru un runajaamies..Es patiku vinjam vinsh man. Lieta tada kad vinsh loti uzsveera to kad vinjam pasham patiik tiiriba un vinsh vienmer ir smarziigs..ta teikt ljoti kopts viirietis.

Vinsh ljoti uzsvera to kad velas mani satikt un ieraudziit, bet tadu kada es esmu bildee..dr.lv...Man tas likas diiivaini.

Ipashi nepuceejos, jo domaju kad puishiem patiik dabiska paskata sievietes. Bet ar šo indiviidu viss bija pilniigi preteeji. Vinsh jau pirmajaa tikshanas reizee atlavaas parmest par to ka es esmu sagerbusies un neesmu gana pacentusies lai izskatiitos perfekti. Un visas dienas garumaa likas kad es vinjam konkreeti izbesiiju, jo redz es neesmu princese. Vinsh man aizraadija kad man esot kupris :D protmas atlikushas dienas laika centos iet ar taisnu muguru.

Esmu sportiska slaida meitene, braucu ar riteni un briziem kajas ir zilumos, to ari vinsh man aizraadiija, ka var but meitenei kajas vienos zilumos.

Man pirmo reizi ir tada pieredze ar tada tipa virieshiem, kas tik nenormali pieversh uzmaniibu arienei.

Es neesmu negliita tiesham..Vnk mani naudas lidzekli nekad nav bijushi tadi lai es sevi varetu puceet katru dienu. Tapec ir ari jaatziist kad nemaaku to dariit.

Ja varbut vareju nedaudz labak pacensties pirmaja randinjaa, Bet lieta tada kad puisis atlidoja no arzemeem, naktii..Un man 2 nakti nebija mazakas veleshanas Sevi ta puceet, lokot matus nenormali krasoties.

No tas reizees tas ari viss..vinsh mani blokeeja draugos un skypaa, bez jebkadiem paskaidrojumiem.

Kaut gan vinsh teica kad es vinjam patiiku..

Gruuti aizmirst Jo puisis iepatikaas.

Un liekaas kad tad jau es nevienam nepatikshu, tikai tapec kad nespeeju sevi pienaciigi sapuceet, Jo man nav tik daudz liidzeklu lai aizietu uz saloonu.

Varbut kadai ir bijis liidziigi.
03.06.2013 18:26 |

Reitings 118
Reģ: 22.11.2012
Lieta tada kad vinsh loti uzsveera to kad vinjam pasham patiik

uzsvera to kad velas mani satikt

nepuceejos, jo domaju kad puishiem patiik dabiska

joptvaišu (atvainojos) vai tad grūti uzrakstīt - KAD vietā KA !?
es vien dēļ tā nelasīju visu tavu rakstīto, jo man ir grūti lasīt !
Atvainojos, neesmu nekāda te skolotāja :D , lai labotu Tavas kļūdas, bet domāju, ka ne es vienīgā besījos par šo - kad.....
04.06.2013 13:42 |

10 gadi
Reitings 234
Reģ: 11.03.2013
Nu ko man tagad darit? Tekstu rakstiiju atri un neskatijos kur kluudos...

Ljoti atvainojos ja kadu esmu azskarusi ar savu veleshanos sanjemt padomu.

neko Sheit nevienam vairs nejautashu.

PALDIES

Paldies tam kuras izteica jaukus komentarus.
04.06.2013 16:19 |

Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
Linda, nedomāju ka tu vēlētos būt kopā ar šādu puisi. Un uzskatīt, ka sapucēties var tikai salonos un tas maksā kaudzi naudas ari nav īsti pareizi.
04.06.2013 16:26 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Neat freak - man tads majas, nekad neieteiktu ar tadu cilveku iesaistities attiecibas, jo tiks parmests viss no izskata lidz majas kartibai. Man ir 101 stasts par sho temu :D Man tiek aizradits par visu!

Tadiem cilvekiem vajag tieshi tadas pashas otras pusites, kas pulee maju 2x diena un liek skapi drebes pec krasam un liek apavus viena linija :D Man, protams, patik kartiba, bet es nesakshu jugties, ja pultis nestav viena linija konkreti iezimeta vieta. Man pa to nav cepiens :D
04.06.2013 16:32 |

Reitings 3350
Vel gribeju piebilst, ka tev nav jamaina to, kada tu esi, ja kadam cilvekam ir problemas ar to :)
04.06.2013 16:36 |

Reitings 86
Reģ: 05.05.2013
Man tads draugs bija kadrez.Vinam vienkarsi pasam kompleksi un pasapzinas trukums bija.
04.06.2013 16:41 |

Reitings 16
Reģ: 04.06.2013
Man arī visas kājas ir zilumos, bet neesmu ne kritusi, ne sista :D Man atliek vien pieskarties ar kāju galdam vai dīvānam tā spēcīgāk un jau zilums. Ir vienkārši tādi cilvēki, kuriem rodas zilumi no sīkumiem.
04.06.2013 16:49 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
haha, zinu šādus puišus. sviests ar viņiem. :D atceros, ka sen atpakaļ pazinu vienu puisi, kurš uzskatīja sevi par kaut kādu modeli, tiesa gan, viņš nebija nekāds glītais. :D punduris (~172), ar blondu (!!) grebeni un dīvainu stila izjūtu, it kā drēbes bija labas, bet viņa tēlam klāt negāja. Puisis bija pārņemts ar ķermeņa krēmiem, šampūniem, dušas želejām utt., viņam kopjošā kosmētika bija vairāk kā meitenēm. :D nu jā.. raksturs bija vēl traģiskāks par viņu pašu. Viņš bija tiiiik pašpārliecināts, egoistisks, privātīpašniecisks, vienmēr gribēja kontrolēt, uzskatīja, ka ir pasaules skaistākais cilvēks. vārdu sakot - wierdo. un jā, pēc horoskopa bija jaunava - no way.

otrs puisis ar kuru tikos, bija nu ļoooti simpātisks. superīgs augums, seja, stila izjūta - konča, bet nu, ar tādu neko nevarēju turpināt, jo viņam raksturs arī bija traģisks. paša skaistums bija sakāpis.

tā kā, meitēn, neņem vērā to āzi, labāk iesmej par tādiem kurioziem. :)
04.06.2013 17:20 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Šī tipa vīrieši nu gan labāk uz sevi paskatītos! :D
Bet priecājies, ka tik ātri un viegli tiki no viņa vaļā, tas ir pats labākais, kas varēja notikt!
05.06.2013 12:50 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Nu ko man tagad darit? Tekstu rakstiiju atri un neskatijos kur kluudos...

Ljoti atvainojos ja kadu esmu azskarusi ar savu veleshanos sanjemt padomu.

neko Sheit nevienam vairs nejautashu.

PALDIES

Paldies tam kuras izteica jaukus komentarus.

Linda, ja Tu kaut ko internetā prasi, tad ir jārēķinās arī ar negatīviem komentāriem. Par tiem ir nevis jāapvainojas, bet tos ir japieņam (vislabāk - jāņem vērā) un par tiem ir ja ne jāpriecājās, tad vismaz jānovērtē, ka kāds Tev vismaz pasaka kā ir.
06.06.2013 17:59 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Nožēlojams tips. Es, protams, uz vietas būtu pateikusi, ko par to domāju un ja viņš man atļautos iebilst, pilnam komplektam arī iekrāmētu pa viņa smuko sejiņu.
Man tiesa gan grūti iedomāties šādu situāciju savā sakarā, bet jāpiebilst, ka neeju uz saloniem - kas Tev šķiet svarīgi, lai sieviete izskatītos kopta, jo arī mājas apstākļos ļoti daudz var paveikt.
Par konkrēto puisi - nu Tu labāk aizmirsti viņu. tas nav tips, kas Tavu pašapziņu cels. Bet mums - sievietēm ir jābūt tikai ar tādiem, ar kuriem jūtamies pašas labākās, skaistākās un iekārojamākās.
06.06.2013 20:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tadiem cilvekiem vajag tieshi tadas pashas otras pusites, kas pulee maju 2x diena un liek skapi drebes pec krasam un liek apavus viena linija

Taadiem vajag buut vispaar vieniem, jo pat ar otru pedantu radiisies nesaskanjas no seerijas:" Kaapeec tu kreklus liec no tumshaas kraasas uz gaisho, jaaliek tak no gaishaas uz tumsho" un "zobubirstiitei ir jaastaav 25 graadu lenkjii, nevis 30 graadu lenkjii".
06.06.2013 20:36 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Visu diskusiju nelasīju, taču kas man iekrita acīs un mazliet pārsteidza, ka bez mazākās baiļu sajūtas gāji uz randiņu 2 naktī. Lai arī, cik tas paranoiski neizklausītos, bet Tev jābūt laimīgai, kad ar Tevi viss ir kārtībā. Es laikam par daudz esmu aizrāvusies ar Dates from Hell, taču tāds ļaunums ir mums apkārt gribam to ignorēt vai nē, esi nākamreiz uzmanīga un izvērtē , cik ļoti labi pazīsti cilvēkus ar kuriem satiecies, turklāt, ja sarakstes laikā jau uzsvēra svarīgumu ārienei, tad nevajag domāt, kad satiekoties būs kas savādāk. Nāks nākamais randiņš, šitais aizmirsīsies.
06.06.2013 20:47 |

Reitings 2258
Tas džeks vnk nav sievietes cienīgs. Neņem galvā. Mana mūža mīlestība sākās vasaras nometnē, ar 4 dienu neķemmētiem matiem, dunduru sakostām kājām un saulē apdegušiem pleciem, kā arī sarkanu degungalu :D Arī šobrīd, pēc avārijas manas kājas ir zilumos, pampumos un vnk pabriesmīga paskata, bet tā pat esmu pati skaistākā un seksīgākā savam vīrietim. Es nerunāju par higienas neievērošanu, bet šitādus kā autores satiktais gadījums neuztveru par nopietniem, ko tad viņš darīs, kad ieraudzīs kā sieva dzemdē? Kāda nākotne ar tādu putnu? :D Bērnam dupsi arī nevarēs nomazgāt, kam man tāds? :D
06.06.2013 21:29 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man šis stāsts šķiet izdomāts. :D Nē, nu es saprotu, ka visādi dīvaiņi ir, bet es pēc pirmā šāda komentāra pateiktu paldies par veltītajām 10 minūtēm un atvadītos, sakot, ka šis cilvēks laikam nav tas, ko es meklēju ne draudzībai, ne attiecībām.
Runa nav par to, kā autore sevi pasniedza, bet tas, ka svešam cilvēkam vispār ko tādu teiktu... Ja es aizietu ar kādu uz randiņu un viltos izskatā, noteikti nedotu stila padomus, bet klusi sakostu zobus un censtos ātrāk tikt vaļā.
06.06.2013 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits