Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezzupa

 
Reitings 63
Reģ: 30.05.2013
Šodien vakariņās plānoju gatavot biezzupu

Kādas sastāvdaļas Jūs liekat klāt?
03.06.2013 15:24 |
 
Reitings 82
Reģ: 03.06.2013
biezzupu

Kādu biezzupu? Biezzupa nav nosaukums, bet gan zupas veids.
Es parasti gatavoju ķirbju biezzupu,kad ķirbis pieejams.
03.06.2013 15:27 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Biezzupu ar ko? Es mājās taisu biezzupas tikai ar ķirbi, respektīvi, pamatā ķirbis, katliņā sasautēti kopā sīpoli, ķiploki, paprika, saberu visu kopā, sapiparoju - un gatavs :D
03.06.2013 15:27 |
 
Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Esmu agrāk taisijusi : kartupelis ,kāposts, nedaudz burkāns,sīpols, zaļie zirnīši un kausētais siers. Reizēm klāt garneles (neblenderētas :D )
03.06.2013 15:30 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ķirbis, kartupelis, burkāns, sīpols, čili (pirms vārīšanas apcepti) pamatā. Tos sablenderēju, klāt kausētais siers un garneles. Ļoti garšīgi.

Vēl gardi ir ar šķiņķi (garneļu vietā).
03.06.2013 15:34 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man katra zupa iznāk kā biezzupa, jo vienmēr par daudz visu ko salieku katlā.
03.06.2013 15:35 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Pārsvarā taisu šampinjonu biezzupu. Var arī vistas vai vienkārši dārzeņu miksli. Klāt saldo krējumu. Neesmu vēl gatavojusi ar kausēto sieru - katru reizi aizmirstu, ka gribu pamēģināt :D
03.06.2013 15:36 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
kausētais siers, paprika, puķkāposts, mazliet kartupelis un visam pamatā ķirbis.
Klāt pievienoju sviestā apceptas garneles.
03.06.2013 15:38 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, vai tik jūs biezzupu nejaucat ar krēmzupu. Blenderētā zupa ir krēmzupa, vai tad ne?
03.06.2013 16:10 |
 
Reitings 63
Reģ: 30.05.2013
man blenderētā zupa ir biezzupa :)
03.06.2013 16:11 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ā, tad es taisu šampinjonu krēmzupu, dārzeņu krēmzupu (visi dārzeņi, kas man ir mājās), ķirbju krēmzupu un burkānu krēmzupu.
03.06.2013 16:14 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Anne, ja meklēsi receptes pēc atslēgas vārda "biezzupa" tās pašas krēmzupas vien atradīs. Apzīmē vienu un to pašu.

Tas, ka tev parastā zupa sanāk bieza ar maz šķidruma, zupu neieliek biezzupu klasē :)
03.06.2013 16:14 |
 
Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Ir mēģināta šampinjonu krēmzupa: šampinjoni, kausētais siers, kartupeļi, burkāni un varbūt vēl kaut kas, bet galvenās noteikti ir pirmās 2 sastāvdaļas. :)
03.06.2013 16:52 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Šampinjonu, brokoļu krēmzupas..
Sakārdināji!!
03.06.2013 16:58 |
 
Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Sampinjonu biezzupa, kremzupa loti garsigas, bet daudz neatpaliek ari kartupelu, puravu biezkremzupa ar creme fraiche.
03.06.2013 17:21 |
 
Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
es parasti taisu dārzeņu biezzupu ar vistu, kausēto sieru un gruzdiņiem.
ņamma! :)
03.06.2013 17:41 |
 
Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Pievienojos pie dārzeņu biezzupas+garneles,ķirbju biezzupas, šampinjonu biezzupas+grauzdiņi, brokoļu biezzupa+zilais siers sadrupināts un vēl netika pieminēta tomātu biezzupa+grauzdiņi..
03.06.2013 18:52 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
mana zupas recepte: ūdenī vāru gaļu, kamēr labs buljons sanāk, izņemu gaļu, liku kartupeļus, burkānus, ziedkāpostu, selerijas sakni, garšvielas pēc vajadzības, tīrītas garneles, vārīju kamēr viss gatavs pielēju 10% saldo krējumu (ja ir,tad var kausēto sieru likt), uzvāru, atdzesēju, sablenderēju.
03.06.2013 18:59 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es pirmo reizi taisīju un ļoti garšoja gan man, gan draugam
šampinjoni + sīpols (apcep no sākuma) + puķkāposts (arī apcep no sākuma) + kartupeļi.
beigās pa virsu pirms ēšanas zaļumi + baltmaizes grauzdiņi.
04.06.2013 14:36 |
 
Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Spīdumiņš!
Kā tieši tu viņu pagatavo? Izklausījās patiešām garšīgi:)
13.06.2013 10:29 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es šķiroju dārzeņus pa krāsām. Prncipār ir divas opcijas- zaļā un oranžā. Zaļajā pamatā ir brokoļi, zaļie zirnīši puravs, kartupelis un garšaugi. Oranžajā burkāns, ķirbis un arī kartupelis. Jebkurā versijā var pievienot neitrālot dārzeņus puķkāpostus, kāli un tā tālāk.
Var gatavot arī tomātu biezzupu, vai šampinjonu, man visas ļoti garšo, bet vasarā kaut kā negatavoju, vairāk rudenī.
13.06.2013 10:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits