Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

...palīdziet būšu pateicīgs..

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Apkārt tik daudz skaistu meiteņu nespēju pilnīgi nevienai pieiet...pēc šķiršanās nezinu ko teikt..tik ilgi ar vienu biju...un pēc tam pailgi domās viens... nezinu vairs kā kontaktu nodibināt ar kādu no jums...zinu agrāk daudzām patiku..mācēju kontaktēt....es jūtu katru dienu dzīvi laižu garām nedzīvoju...eju vienkārši un skatos uz jums..neizsakāma vēlme iepazīties...dienā redzu 8 kurām varētu pieiet..un visas palaižu garām...es jau labu laiku domāju kā saņemt sevi rokās..pagaidām nekas nesanāk..es nekādi nesaprotu kāpēc es nevaru paņemt šo augstumu...agrāk es runātu ar meiteni līdz uzvarai,tad tagad jūtos tā,it kā ja arī pieietu tad vienīgā doma galvā būtu ātrāk pateikt dažus vārdus un kā ātrāk aizbēgt no meitenes ..tāda sajūta ka es pats esmu kleitā un nevaru pieiet iepazīties gaišā dienas laikā..pat nezinu iespējams tā ir kāda iedzimta kautrība..jo šī iemesla dēļ skaidri zinu dzīvē kādas 30 meitenes,kurām patiku esmu palaidis garām..dēļ tā ka esmu šāds...tai pat laikā citreiz zinu kad esmu lietojis alkoholu brīvi esmu gājis kontaktā arī ar divām meitenēm vienlaicīgi ...apskauju abas kontaktēju,viņas pozitīvā,pavadam vakaru kopā ir ko teikt man viņām,kā einšteins esmu meiteņu sfērā jūtu viņas bez valodas pieskārienu,skūpstu,glāstu kontaktā..skaidrā pamodies liekas ,kas šeit tagad notika,atkal neko nevaru?Piebildīšu ka sen nedzeru un neko nelietoju,dzīvoju skaidrā.Sevi kaut kā jāpārvar..nezinu no kā man tādas bailes no jums...es darba sfērā brīvi kontaktēju ar meitenēm smaidam...tiklīdz ārpus darba pašam jāiet kontaktā ar kādu kura patīk privāti tā esmu 0...pat no foruma ar vairākām no jums bijusi iespēja tikties..tapēc nearvienu neesmu ticies...es vienkārši baidījos...iespējams tas viss saistīts,ka ar meiteni ilgi neesmu bijis,kādu gadu vismaz jau...žēl savas dzīves,ka laižu garām nedzīvoju..liekas ja pieiešu iepazīties pilnīgi visas atteiksiet jo jutīsiet manu nedrošību,ka nepatikšu untmldz...tai pat laikā pēc pieredzes skaidri zinu,ka iespēja man iepatikties meitenei augsta..ja varat palīdziet lūdzu atrisināt šo situāciju...būšu jums ļoti pateicīgs...
03.06.2013 14:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits