īsumā situācija ir tāda, ka mans tēvs (uzzinot patiesību nespēju saukt viņu vairs par tēti, man viņš tāds vairs nebūs nekad) ir uzsācis dēku un ir pilnīgi sajucis, naudu vairs neskaita mums bet brūtei, mamma vairs neko nenozīmē, teica ka "bērni ir bērni" kas par to. Mana mamma ir 5 bērnu māte, tēvs bijis viņas vienīgais visu mūžu un viņa viņu ļoti mīl. Nekas nekad nelika domāt ka viņš ko tādu spētu, tieši vienmēr domāju cik jaukas attiecības, vēljoprojām mīļo mammu. Tagad jau 3 mēnešus nav mājās, domāju strādā, uzzināju patiesību (nelikās dīvaini ka strādā jo vienmēr ilgi nav mājās jo nestrādā LV + parādi lieli). Izstrādāju vienu "testu" un sapratu ka viņam tiešām ir vienalga par mums visām, ieskaitot mammu, nezinu tā odze viņu ir apvārdojusi vai kas.
Bet galvenais ir tas ka es NESPEJU noskatīties kā mamma cieš, vakar kad man viņa izkratīja sirdi sapratu visu viņas pēdējā laika uzvedību, arī teica ka diēta, tagad sapratu kāpēc neēda vispār.
Es nevaru noskatīties kā viņa cieš, un apzināties ka nekā nevaru palīdzēt.
Vai Jums ir ieteikumi kā palīdzēt, kā novērst domas viņai, ko man darit?
Man radās ideja aizbraukt ar mammu ceļojumā, sīkās atstātu Omai, viņa nekad nav ceļojusi, Bet kur gan es varu aizbraukt, ja maksimums ko varu atvēlēt uz mums divām ceļojumam ir apmēram 280Ls. Vai kādai ir idejas kur var aizceļot iekļaujoties šādā summā? Man jau šķiet ka neiespējami :( Jo LV nederēs, jo pa to gan ir ceļotis riņķī apkārt..