Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ginekoloģe

Reitings 206
Reģ: 25.05.2013
Sveiki visām ;)
Vēlējos pajautāt padomu, Valmierā - Bastionā strādā tāda Dr. Mežgale.
Ko lai daru tādā situācijā, kad šī ''ārste'' ir liela mēroga krāpniece,. Es viņai uzdūros virsū pa visam nejauši, jo kā ne kā pirmo reizi gribēju aiziet pārbaudīties pie ginekoloģes, aizgāju pie viņas, ļoti jauka attieksme, ļoti skaisti prot apvārdot, bet sākās ar to, kad viņa man uztāsīja diagnozes, - AIDS, sifilis, gonoreja, jēlums. bez jeb kādām analīzēm, protams man bija 16 gadu, un es biju lēticīga, un domāju kad nu ārsts man taču nemeloja, viņa man ilgtermiņā izkrāpa naudu, 120 latu apmērā, man bija jāiet pie viņas vienreiz nedēļā tā aptuveni 2 mēnešus, viņa man tur smērēja ''burvju'' smērītes, kas pēc viņas domām mani no tā izārstēs. Es kad to uzināju, gribēju nomirt, uztaisīt pašnāvību, jo ja ir AIDS tik un tā agri vai vēlu nomirtu. Raudāju dienu un nakti, Līdz nomainīju ārsti un teica, kad es esmu pilnīgi vesela.
Lasīju internetā , visām sievietēm uzstādītas vienādas diagnozes, un viena pēc otras iet no tā kabineta ar drūmu seju. Pēc tam arī uzināju, kad viņai nebija tiesības ņemt naudu no nepilngadīgas personas, kas nav sasniegusi 18.
Tiešām neejiet pie viņas!
Jautājums arī tām kas nav no Valmieras puses, ko lai daru šādā situācijā, jo pierādījumu vairs nav, un viņa ir ļoti slīpēta, visu izdara bez pēdām.
Vēl sūdzības varat pameklēt te--->
http://www.valmiera24.lv/forums/tema/94
03.06.2013 02:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits