Galvā nozib kāda aina par nākotni, kāda jums ģimene varētu būt, bērni, attiecības?
Jā protams, un tas mani ļoti kaitina, jo man nepatīk pasaules pastāvošā kārtība. Korupcija, nežēlīgais kapitālisms, cilvēki iet pāri līķiem, lai tikai ietu uz priekšu.
Un par valdībām vispār nerunāsim, ir ļoti ietekmīgi cilvēgi, kas bremzē mūsu tehnoloģikso attīstību, lai cilvēki būtu atkarīgi no sistēmas. Piemēram enerģijas resursi teiksim šis video.
http://youtu.be/fJ3juM6vHwg Vīrietis izgudroja, kā iegūt gāzi no ūdens ar ko darbināt dzinēju, pēc pāris gadiem viņš '' noindējās'' ar pārtiku un patentu konfiscēja asv valdība.
Mēs sen jau visi dzīvotu kā miljonāri, ja viss tas nāktu gaimsā kas tiek slēpts. Bet notiktu populācijas sprādziens, un lielie naudas maisi zaudēt kontroli pār cilvēkiem.
Visam pamatā nauda un vara. Man nepatīk šī pasaule, kopumā tāpēc es konfliktēju starp savu racionālu apzināto spriedumu, kad šī planēta ir sūdu bedre kur laist ārā savus bērnus. Un instinktīvais, kas ir manī ieprogramēts vēlmi pēc seksa un pussija :D