Meitene izpriecām?

Reitings 119
Reģ: 18.03.2009
Labs vakars!
Jūtos..nezinu kā. Situācija sekojoša.Pirms kāda laika acīs bija iekritis viens vīrietis, kuru pavisam netīšām satiku klubā (pirms tam viņu tikai zināju, patika vizuāli). Protams, iepazināmies tur, es biju ekstāzē, jo man viņš tiešām simpatizēja. Glāze pēc glāzes, un es attapos pie viņa dzīvoklī. Jāpiebilst, ka nekad tā nebiju darījusi..nav raksturīgi man. Nezinu, vai vainīgs alkohols vai tas, ka viņš tik ļoti patika. Protams, bija arī turpinājums..no rīta pamodos, devos prom, bez nekādām īpašām diskusijām, kas būs tālāk. Dažas SMS, nekas īpašs. Pēc pāris nedēļām situācija bija līdzīga, bet es jau nojautu, ka varētu satikt viņu vienā pasākumā. Tikšanās vairs nebija nejaušība, bet scenārijs līdzvērtīgs. Pēc tā vakara pati sev pateicu, ka neesmu tāda, un man to nevajag. BET laikam šis ir tā iepaticies, ka par viņu tikai domāju. Skatos soc. tīklos, ik pa laikam uzrakstu, it kā uzbāstos pati. Viņš sarunu uzsācis dažas reizes. Kronis bija vakar - saņēmu SMS, ko daru un tā. Sapriecājos, ka kaut kur aicinās, bet viņš ar zemtekstu pateica, ka vēlme ir tikties seksam.
Kā lai rīkojas un liek saprast, ka mana vēlme nav tikai sekss? Lai gan esmu brīva, un papriecātoes ir forši, es tomēr nergibētu būt meitene, kurai uzraksta un viss notiek..
Vai ir varbūtība tādiem tipiem arī iepatikties un uzsākt attiecības? Laikam vaina manī, ka jau no sākuma padevos un izlikos tāda, kāda nekad nebiju gribējusi būt...bet puisis patīk ka traks!
02.06.2013 21:06 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es teiktu, ka nekas vēl nav izlemts un nekas vēl nav zaudēts!

Vīriešus, tapat kā sievietes, šī doma par attiecībām ar konkrētu partneri apmeklē dažādos brīžos .. un, tā kā sievietes ir krietni emocionālākas, tad viņas šī doma apmeklē pirmās. Tad nu notiek galvas lauzīšana, bet vīrieti ši doma vēl nav apmeklējusi. Viņš izbauda attiecību sākumu un atliek vērtēšanu uz vēlāku laiku - tad, kad viņš būs gatavs tam un vairāk Tevi iepazinis.

Tā kā viņš joprojām ir ieinteresēts Tevi satikt (iemesli nav būtiski), tad interese ir, un viss ir tikai Tavās rokās, kā Tu savas kārtis izspēlēsi.

Tas, ka sākumā jau atdevies, neko nemaina .. ja godīgi, tad tas ir pat pozitīvi, jo viņš Tevi jau ir spējīgs novērtēt šajā attiecību plaknē. (un, ja turpina satikties, šī plakne viņu apmierina)

Tagad galvenais ir iepatikties arī citās plaknēs - kā personībai, kā sievietei (ne gultā), kā draugam .. tas viss veido nopietnu attiecību bāzi.

Nevar pēc pāris randiņiem teikt:"Es tagad gribu nopietnas attiecības vai arī atvaļi!" Var jau, bet tas visticamāk beigsies ar negatīvu iznākumu.

Neviens cilvēks !!! Negrib palikt viens. Un tas, ka nevēlas neko nopietnu vai nav attiecībām gatavs, ir tikai atmazkas dotajā momentā - pagātnes uzcelta siena, šī brīža aizņemtība darba vai hobiju dēļ .. un tas laika gaitā mainās! Bet nākotne ir tikai un vienīgi atkarīga no šī brīža izdarītajām izvēlēm.

Atklāj viņam un arī sev, ka esat radīti viens otram, iepazīsti viņu dziļāk un ļauj viņam iepazīt Tevi un, ja abi domāsiet līdzīgi, tad viss būs kā vajag.

Arī Tu šobrīd esi prātā uzcēlusi stikla pilis par šo cilvēku! Var būt, ka viņš nemaz neatbilst tam, ko esi savā prātā uzzīmējusi ..

Veiksmes Tev :)
03.06.2013 11:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Izklausas, ka puisis ir atradis sev ''suvenīru'', kuru var pa laikam paņemt priekšā, kad sagribas :) Nu nav visai forši, bet tā ir.
Acīmredzot viņa acīs Tu neesi pietiekami laba, lai gribētu veidot ko nopietnāku, bet labāk ir periodiski pagulēt ar vienu nevis katru reizi vilkt mājās nezināmu meiteni...
Ja vēlies kaut ko nopietnāku.. tad atrod piemērotāku puisi :)
03.06.2013 11:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka iespējamība, kad no šādām attiecībām izveidojas kaut kas nopietns, ir minimāla. Victicamāk, ka Tevī viņš redz meiteni izklaidei, jo jau sākumā Tu ļāvi viņam par sevi tā domāt.
03.06.2013 11:33 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es esmu pret visām tām spēlītēm attiecības, kaut ko tur tēlot, ka esi aizņemta un nepieejama un neko no viņa nevēlies, manuprāt, ir lieki.Viņš tieši nokoncenrējas uz nenopietnām attiecībām un neko vairāk pat nedomā.

Ieteiktu vienkārši satikties ar viņu un pateikt, ka Tu šobrīd nevēlies brīvās attiecības, bet vari viņam piedāvāt pamēģināt satikties, ja viņam ir vēlme un tad jau redzēsi ko viņš teiks, ja gribēs tad gribēs, ja ne tad ne. Viņš, tač cilvēks arī nevar zināt tavas domas, varbūt pat nav iedomājies par kaut ko vairāk! Tikai nevajag baigi spiest uz viņu un teikt, ka viņš Tev tik ļoti patīk, savādāk vēl nobīsies.

Lai veicas!
03.06.2013 11:41 |

Reitings 119
Paldies par viedokļiem! Interesanti, jo dzīvē acīmredzot arī notiek visādi visām :)
03.06.2013 19:31 |

Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Bija man viens šāds frukts, tikāmies kādu laiku, tad kad es viņu tā teikt, piespiedu pie sienas, un jautāju- ko viņš no manis grib (jo nekādi nevarēju saprast viņa nodomus pret mani), viņš vienkārši pateica, ka viņam grūts periods dzīvē, kaut gan visi mani brīdināja, lai neieķeros-pārgājis pāri visam miestam, bet redz es gribēju kļūt par to viņa THE ONE..

Sāpīgi tas ir, bet labāk tīt makšķeres, jo vēlāk sāpēs vairāk.
03.06.2013 20:05 |

Reitings 119
Paldies par padomiem :) Redzēs, kas sanāks!
05.06.2013 20:50 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Virietis ir mednieks. Vins tevi jau ir iekarojis. Punkts.
05.06.2013 21:00 |

Reitings 119
Domā, ka viņam vairs nav interesanti?
Bet...it kā tad jau nebūtu rakstījis. bet ik pa laikam dod ziņu
05.06.2013 21:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ka likt virietim sev patikt? nezinu. vins jau konkreti tev pateica, ka seksam. tev nebija aizvainojums?
05.06.2013 21:09 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu bet tu jau pati ari vinam to zinu dod, un laikam 1.!
05.06.2013 21:21 |

Reitings 119
Sākumā jā..tagad neesmu ziņojusi pirmā
05.06.2013 21:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!