Labs vakars!
Jūtos..nezinu kā. Situācija sekojoša.Pirms kāda laika acīs bija iekritis viens vīrietis, kuru pavisam netīšām satiku klubā (pirms tam viņu tikai zināju, patika vizuāli). Protams, iepazināmies tur, es biju ekstāzē, jo man viņš tiešām simpatizēja. Glāze pēc glāzes, un es attapos pie viņa dzīvoklī. Jāpiebilst, ka nekad tā nebiju darījusi..nav raksturīgi man. Nezinu, vai vainīgs alkohols vai tas, ka viņš tik ļoti patika. Protams, bija arī turpinājums..no rīta pamodos, devos prom, bez nekādām īpašām diskusijām, kas būs tālāk. Dažas SMS, nekas īpašs. Pēc pāris nedēļām situācija bija līdzīga, bet es jau nojautu, ka varētu satikt viņu vienā pasākumā. Tikšanās vairs nebija nejaušība, bet scenārijs līdzvērtīgs. Pēc tā vakara pati sev pateicu, ka neesmu tāda, un man to nevajag. BET laikam šis ir tā iepaticies, ka par viņu tikai domāju. Skatos soc. tīklos, ik pa laikam uzrakstu, it kā uzbāstos pati. Viņš sarunu uzsācis dažas reizes. Kronis bija vakar - saņēmu SMS, ko daru un tā. Sapriecājos, ka kaut kur aicinās, bet viņš ar zemtekstu pateica, ka vēlme ir tikties seksam.
Kā lai rīkojas un liek saprast, ka mana vēlme nav tikai sekss? Lai gan esmu brīva, un papriecātoes ir forši, es tomēr nergibētu būt meitene, kurai uzraksta un viss notiek..
Vai ir varbūtība tādiem tipiem arī iepatikties un uzsākt attiecības? Laikam vaina manī, ka jau no sākuma padevos un izlikos tāda, kāda nekad nebiju gribējusi būt...bet puisis patīk ka traks!