Te daudzām ir uzskats,ka vispirms nāk skolas, augstskolas, ballītes, dzīve un tikai tad bērni, kad reāli jau tuvojas 30 gadi un varēs piedzemdēt labi ja 1 bērnu. Pēc tam uz 35 nākamo? Vai uz 40 vēl? No cik gadiem sākas riska grupa?
Mana daktere teica,ka no 30 gadiem sāk skatīsies jau un rūpīgi pārbaudīt vai bērniņš ir tiešām vesels.
Es gan uzskatu,ka ar bērnu dzīve nebeidzas. Var taču iznēsāt, izaudzināt, izauklēt, palaist bērnu dāzā un tupināt savas augstskolas un karjeru, zinot ,ka bērniņš tik tiešām ir vesels, jo dzimis līdz tiem 30.
Te vēl viena meitene ,laikam 3. lapā šausminājās, ka drauga mamma viņa brāli dzemdējusi 19 gados. Tajos laikos tas bija normāli, man tā škiet.
Es arī mammai piedzimu 19 gados, viņai tad bija vidējā profesionālā pabeigta. Un kāda vaina? Mamma vēl tagad ir slaida un skaista un neviens nepateiks, ka viņa tūlīt būs vecmāmiņa.
Arī es tagad, gaidot bērniņu, dažreiz paraudu par to,ka šķiet, ka neesmu gatava, bet pēc tam atmetu visas stulbās domas un priecājos par to,ka mans bērniņš ir vesels, ka visas analīzes ir perfektas un ka mazais ir ļoti aktīvs. Un tā ir liela,liela laime man un manai otrai pusītei. Es zinu un saprotu,ka būs grūti, bet esmu spēcīga un tikšu galā ar to.
Kā arī varu pieminēt,ka ballītes tāpat mani nekad nav aizrāvušas. Man pietika 2 gadus paballēties un viss, sapratu,ka tas mani tik ļoti nemaz nesaista.
Tā kā, es domāju, tad ,kad Dievs iedod bērniņu, tad arī esi gatava.