Tā,kā jūtos atpalikusi visā elektronikā un visos aparātos,jūtos mazliet patizla šajā jautājumā. Draugs piedāvāja nopirkt man planšetdatoru, es neatteicu, bet...man nav ne mazākās nojausmas ko ar viņu var un nevar darīt.
Mēs nevaram sadalīt pc mājās, tad nu šis būtu labs variants. Man sava istaba un savs aparāts, viņam savējais.
Tātad-ko ar viņu var darīt? nets? spēles? filmas? seriāli? var? nevar? rakstīt?
Var visu, ko nosauci. Arī rakstīšanas aplikācijas 1000punkt var atrast un lietot. Utorrentu arī var izmantot, cik atceros, tas pat telefonos iespējams.
Uj, nu, nokias jau pašas par sevi atpalikušas :D Es vairāk uz androīda platformu mērķēju, pacik tā ir gandrīz visās planšetēs. Un jā, visu var. Ja kaut kas sākumā arī nesanāk, noteikti ir kāds guide vai tuts, kā to uzčinīt un sataisīt, lai darbojas.
Jāskatās arī kādu planšeti tu gribi. Ja samsungu, tad tiem defaultā it kā ir iekšā flash. Ja citu, tad flash var nebūt, bet to nav pārāk grūti uzlikt. Nevaru garantēt, ka draugiem.lv spēlītes tiešām ies, tāpēc aizej paspaidi veikalā un izmēģini. FB spēlītēm pārsvarā ir aplikācijas speciāli.
Nu skaties kādas tev prasības,naudas līdzekļi utt. Man kā Apple fanam pat nebija divu domu par to,ka pirkšu Ipadu. Un ne USB, ne flash, ne SD kartes neesamība mani nemaz neuztrauc. Ja vajag,tam izmantoju laptopu.
bet to Goclever var ņemt vai labāk ne?
Ja nav nekādas baigās prasības, tik, lai var ērti paņemt līdzi, internetā ko paskatīties - cosmo, draugiem, facebook, skype kaut vai .. derēs vai nē?
Noteikti derēs. Es gribēju sākumā ņemt šo: GOCLEVER TAB R974.2
Ja Tev tiešām vajag parastu bez baigajām ekstrām, tagad var arī nopirkt GoClever pa 50ls. Cik pati skatījos reviews un apskatus, kā darbojas, tad planšetei nav ne vainas. Pacik iekšā androīds, noteikti ies visas aplikācijas.