Iespaidojos no diskusijas vai vajag kau ko nest bakalaura darba vadītājam. Bet stāsts ne par to, bet gan par attieksmi no studentu puses. Veltīju ļoti daudz laika studentei (nu kādas 40 stundas, kopumā, noteikti). Kad aizsūtu viņai savus labojumus, lielāka daļa no tiem tiek ignorēta. Kad prasu, kāpēc tā, viņa saka, ka viņa to bija domājusi tā un šita...es viņai saku, ka tā nav pareizi, ka vajag izlabot. Viņa atkal strīdās. Beigās es saku, ka labi, man vienagla, dari kā gribi. Viņa man atbild, nu kā tad tā, es taču nezinu kā pareizi vajag, jūs esat vadītāja, sakiet, kā tad pareizi vajag! WTF? Un tā vairākas reizes. Vakar viņa man atsūta savu (kā viņa saka pēdējo versiju) 5 no rīta. Man darbi jau tā ir daudz, tāpēc izdomāju, ka paskatīšos studentes darbu vakrā, kad būšu mājās. 17:00 viņa man zvana un prasa vai esmu apskatījusies darbu. Es saku, ka man vēl nebija laika! Skatīšos pēc 19:00. Viņa saka, ka es biju rēķinājusies, ka jūs pa dienu skatīsieties. Es saku, ka man galīgi nebija laika. Saku, ka tulīt paskatīšos. Zvanu uz sporta klubu, atsaku sporta nodarbību, zvanu vīram, saku, ka vakaraiņās (kā bija norunāts) šodien neiesim. Nosēžu 3 stundas ar viņas darbu. Aizsūtu un piezvanu viņai, ka izlaboju, lai skatās. Šodien viņa atnāk ar iesietu darbu, es skatos, a tur ne vella nav no tā, ko es vakar laboju. Prasu kāpēc ta? Bet viņa man saka, vai! es droši vien sajacu failus, kad drukāju.
Kas tā par attieksmi? Kā vispār tā var? Man vienkārši baigi viss sakrājās, tāpēc čīkstu :( Riebjas, ka cilvēks galīgi neprot novērtēt citu darbu :(