Strīds

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kā jūsu attiecībās, uzreiz salabstat pēc strīda vai arī ievērojat teiksim atsevišķu laiku pavadīšanu, lai pārdomātu un izrunātu problēmas? Jautātu par nopietniem strīdiem, ne sīkiem kašķiem, kam ir loģisks iznākums, ka iedodot buču viss atrisinājies :)

Šodien nu diezgan sastrīdējos ar savu vīrieti, sakrāmēja pat mantas un viņam bija darīšanas pa dienu, tāpēc arī vakarā tikai lielā runāšana būs. Bet es nezinu kā man reaģēt, iekšā mutuļo tik daudzas emocijas, strīda laikā tā asaras pa gaisu gāja, ka tagad vispār ne smaidu, ne raudu. Un nezinu, vai vispār līdz vakaram izdomāšu ko man teikt, jo atvainoties nevēlos, bet lai mēs izšķirtos - to arī nevēlos, kaut gan es vairs neko nesaprotu. Bet tēma par to, cik ātri salabstat un vai ir bijušas reizes, kad ievērojat kādu pauzi viens no otra?
31.05.2013 13:46 |

Reitings 3431
Perversā - Nu interesēs saglabāt attiecības jābūt abiem, ne jau man vienai. Neuzskatu, ka man jādara viss iespējamais, lai saglabātu attiecības, bet gan abiem jādara un jācīnās. Nav nekāda aršana attiecībās, ja to dara tikai viens.

Anne -
Tu varbū domā, ka nē. Bet bieži vien ir tā, ka otrs tos vārdus vai toni uztver kā pārmetumu, kaut gan paši tā neesam to domājuši.

Nē, šis ir pilnīgi par manu draugu :D

Taisnība jau ir tām, kuras saka, ka jāizrunājas. Gaidīšu vakaru un redzēšu kā saruna iegrozīsies :)
31.05.2013 15:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es arī neuzskatu, ka jāatvainojas ir tikai tādēļ, lai saglābtu attiecības, lai gan cilvēks nemaz nav vainīgs. otrs pie tā pieradīs un ar laiku atļausies arvien vairāk, bet otrd arvien vairāk atvainosies.. nu kur te loģika?
nu nezinu, tad,kad viņš tev saka, ka tu viņam pārmet, pasaki, kāpēc viņš pats runā tā kā runā un tevi aizvaino?
manam draugam ir netīši sanācis mani aizvainot, bet es neesmu devusies pretuzbrukumā ar ko daudz skarbāku. pēc tam to visu izrunājām un viss bija labi. ne vienmēr, kad tev neizdara pa spalvai vai pasaka kko ne tā, vajag uzreiz uzsprāgt. reizēm vajag ļaut cilvēkam apjaust, ko sliktu ir pateicis.
31.05.2013 15:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ā vēl- bet varbūt tu izdarīji kko sliktu, ka viņš pateica kādu asāku vārdu?
parasti cilvēki ne no šā ne no tā nesāk, piemēram, otru apsaukāt vai kā citādi aizvainot.
31.05.2013 15:19 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es ar to atvainošanos nedomāju patstāvīgi, bet var taču visādi gadīties :) , ja runa ir konkrēti par mani tad es labāk pazaudēju lepnumu mīlestības dēļ, nekā mīlestību lepnuma dēļ. Bet protams, ka jāskatās ir katra situācija atsevišķi :)
31.05.2013 15:26 |

Reitings 3431
Sany - Nu šoreiz situācija galīgi nav par aizvainošanu vai pārmetumu kā tādu. Tādas lietas mums ir, bet ar to mēs abi cīnamies. Taču lielā strīda iesmels ir savādāks, bet nu es par to jau ar vienu no cosmo meitenēm izrunājos un viss, palika man šis tas pašai skaidrāks un palīdzēs līdz galam tikai saruna vēlāk ;) Droši varam komentēt tēmu tālāk par strīdiem kā tādiem, par manu situāciju vairs ne :)
31.05.2013 15:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kas tas par pauzem??? vai nu ir, vai nu nav! un viu var izrunat.
31.05.2013 17:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits