Reāli dusmīga

Reitings 91
Reģ: 22.05.2013
Esmu reāli dusmīga par to, ka ir vecenes, kas ēd čipsus, burgerus, bulkas un nepaliek resnas, ir tāpat ar tieviem, smukiem vidukļiem, bet es pat no tā atsakoties nevaru tikt pie normāla vēdera. Pizdec, esmu reāli dusmīga :D Un tur kur esat salikušas tos foto par figūru tipiem, man vispār sanāk, ka nav neviens no tiem tipiem. Man ir mazi pupi, liels vēders, lieli gurni, lielas ciskas un mazs kāju ikrs uz tā visa :D pipec, esmu reāli dusmīga!
31.05.2013 11:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ir vecenes, kas ēd čipsus, burgerus, bulkas un nepaliek resnas, ir tāpat ar tieviem, smukiem vidukļiem

Es arī nevaru negausīgi ēst.. reizēm arī nopūšos par šo likteņa joku. Bet tad padomāju.. citiem cilvēkiem ir cukura diabēts, viņiem viss jārēķina maizes vienīgās, jākalkulē, cik daudz špricēt insulīnu..
Tad jau labāk nedaudz sevi ierobežot, paskaitīt kalorijas.. prieku gūt no jaunām lupatām, ne pārtikas :D
31.05.2013 16:02 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Taukbumbiņ, nomaini niku , nekas nenotiks, ja pati sevi nemīlēsi :)

Reku par caurbirām :)

Caurbirām jeb cilvēkiem, kuriem nekas neiet labumā, apēstais neizskrien cauri organismam, kā varētu noprast pēc nosaukuma, bet, gluži tāpat kā visiem veseliem cilvēkiem, zarnās uzsūcas. Tā kā šiem cilvēkiem ar ēstgribu parasti viss ir kārtībā, viņu nosacīto veiksmi šoreiz leptīns nenosaka. Visu cilvēku zarnās ir sastopams hormons GIP (Gastric Inhibitory Peptid), kurš palīdz taukšūnām sakrāt taukus. Lai taukšūnas tos uzkrātu, tām nepieciešams GIP receptors. Caurbirām tauku šūnās šo receptoru nav, tādējādi taukšūna prot taukus tikai svilināt. Ja izdosies atrast veidu, kā bloķēt GIP receptorus, iespējams, varēs palīdzēt cilvēkiem atbrīvoties no neveselīgi lielās ķermeņa masas.

Lai neciestu leptīns un jūsu dzīves kvalitāte:
*jaunus ieradumus ievies nesteidzīgi – samazini kalorijas pakāpeniski un katru reizi ļoti nedaudz. Tikai tādējādi tūkstošiem gadu atpakaļ ieprogrammētais leptīns nepamanīs tavus modernos mēģinājumus palikt slaidākam;
*jaunie ieradumi jāpieņem uz mūžu, citādi centieni pēc veselīgas dzīves ir veltīgi;
*pamazām uzsāc fiziskās aktivitātes un nododies tām sākotnēji divas līdz trīs reizes nedēļā. Tikai ierobežojot enerģijas uzņemšanu un necenšoties vairāk to iztērēt, panākumi neies secen;
*daudz guli.

Leptīns būs sakaitināts, ja – mēģināsi svaru samazināt strauji ar stingrām diētām. Visi šie eksperimenti būs īslaicīgi.

Viss raksts te -
http://www.edunsporto.lv/2012/07/par-tauksunam-musu-organisma/
01.06.2013 07:06 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domaju, ka ari tam meitenem,kuras ir salikusas savas bildes un ir tievas...ne jau visas ed to kalorijam bagato edienu. daudzas domaju, ka sporto un kaut nedaudz seko lidzi savam uzturam. tadas caurbiras, kuras ed visu un nekas nemainas ir loti maz, vai ari vinas ir tievas ar tadu mistisko riepinu.
01.06.2013 11:13 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vēl feiss arī ne no tiem smukākajiem. Man laukā no mājas iet negribās

esmu ieverojusi, ka tam meitenem, kuram seja nav diez ko simpatiska, loti daudz to visu kompense moderns un stiligs apgerbs un laba figura. ari kosmetika var padarit cilveku skaistaku un atbilstoss matu griezums, krasa. protams, tadiem cilvekiem ir vairak japiepulas neka vienkarsi simpatiskiem, kas izskatisies labi jebkuras drebes. tomer nereti ir ta, ka ari tie skaistie tik skaisti nejutas un tapat iespringst par saviem visiem tiem skaistuma atributiem.
01.06.2013 11:17 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pastāstīsu kautko. :) Kad iepazinos ar sava vīrieša māsu, es vienmēr biju ļoti pārsteigta cik nenormāli daudz viņa ēd, porcija tik liela kā mežstrādniekam, bet pati skaista un slaida, ar tvirtu augumu. Īsta saldummīle. Ar viņu ātri nekļuvām tuvas un man bija neērti ko jautāt. Bet izrādās, ka viņa pie sava auguma strādā ļooooti smagi. Viņa atklāti arī pateica, ja viņa nesportos, viņa ātri apvelsies. Pirmkārt viņa skrien praktiski katru dienu, vismaz 5km, tas ir pats minimums. Un skrien viņa diezgan raitā riksī visu gabalu. Pec tam izstaipīšanās, tad seko hantelīšu pacilāšana. Viņa vispār pa dzīvi ļoti aktīva un visur atradīs veidus aktivitātēm, ar bērnu braukā ar riteni, iet uz baseinu peldēt kad brīvāks, nereti vakarā skatoties filmu pacilā hanteles. Citreiz rītu sāk ar fitness tv rīta rosmi. Protams tas viss nenotiek uzreiz, dienās kad neskrien, citas aktivitāte sparasti ir tad kd neskrien, jo mājās ļoti vēlu no darbiņa, viņa uztaisīs kaut 100presītes un 50pietupienus pirms ies gulēt. Lūk tas ir gribasspēks un tā jau gadus 9. Arī pēc mazulīša piedzimšanas, pusgada laikā atguva savu figūru.

Nedomā, ka lielos, es vienkārši vēlos parādīt, ka bieži tās tievās pie sava auguma strādā ļoti smagi. Un tas, ka tu redzi slaidu meiteni ēdam burgerus un picas, uzreiz nenozīmē, ka viņa ir caurbira.
01.06.2013 11:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
P.S. atvainojos par nedaudz nesakarīgo tekstu, man vel agrs, :D nepārlasīju ar :)
01.06.2013 11:36 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Pat tievām meitenēm nevajadzētu ēst visus to bruģēts,kartupeļus,saldumus,jo tas viss ietekmē ādas kvalitāti,loti daudzām tievajam meitenēm ir celulits.
01.06.2013 11:42 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nevajag mūs skaust.Es būtu ļoti priecīga,ja varētu kaut nedaudz miesas uz kauliem uzaudzēt-bet tas vienkārši nav iespējams.Ja kaut kur kaut kas uzaug,tad tas ir uz vēdera un galīgi nav tas,ko es gribēju uzaudzēt,paldies Dievam to ir iespējams 3 dienu laikā dabūt nost vienkārši apēdod kādu olu brokastīs,pa dienu tikai ūdeni un vakarā kādu maizīti vai salātus apēdot.
Bet tā par spīti tam,ka ēdu tik pat cik draugs,ja ne pat vairāk un mīlu tiešām treknus ēdienus un nemīlu sportu-nekas nekur neuzaug.
01.06.2013 13:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits