Jaa, esmu! Man gan nekad nav bijis liekais svars, bet no paariisa kg valjaa tiku samazinot pateereeto eediena daudzumu un mazliet arii pamainot eedienkarti.
Jā, esmu. Atteicos no saldumiem gandrīz pilnībā. Un no salami un kalorijām bagātām desām un treknas cūkgaļas :) Bet nu, -kg gāja ļoti lēni, bet toties atpakaļ neatnāca.
Ēdot normāli nometu 7 kg 2 mēnesu laikā. Ēdu samērā daudz 3-4 reizes dienā. Normālas brokastis (gan putras, gan graudu maizītes, gan musli), pusdienas (rīsi, griķi, makaroni + dažādi salāti/tvaicēti dārzeņi, sautējmi, sacepumi), vakariņas (līdzīgi kā pusdienas).
Sāku dzert nedaudz vairāk ūdeni.
Uztura nelietoju sāli, cukuru, bulciņas un mc donaldus :) I vissss.
man ir ta,ka no saldumiem atteicos un ir ok,bet nevaru atteikties no salam uzkodam...cipsus un Mc nelietoju,bet karojas brivdienas it seviski salie riekstini,kiplok grauzdinu,kadi krekerisi...bus jasanemas un jaaizvieto ar kko citu :)
parejas edienreizes edu veseligi...tik auglus vsp needu,jau no bernibas neiet pie sirds,vasara tik ogas varu daudz est...
OneMe- vnk kko darbojies un daries un tad mazāk gribēsies kko grauzt nepārtraukti, jo tam vnk nebūs laika.
man persnīgi ir tā, ka tad, kad es sportoju, man ēst gandrīz vsp negribas, bet nu kko jau ieēdu ( nu ne jau čipšus vai bulkas). tikko kā 3 dienas nesanāk paskriet, tā jūtu ka sāk gribēties visus mēslus :D nezinu, no kā tas ir atkarīgs, bet pēc fiziskas slodzes man nevajag saldumus un kko tādu.