Draudzeņu būšana.

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sveikas.
Man šodien radās atklāsme :D
Laikam skaidrāk varētu izskaidrot,ja izstāstītu situāciju savējo, bet pati tēma nav par manu situāciju, bet par to kopumā.
Ar draudzeni,kas ir tālāk dzīvojoša regulāri apmainamies ar e-pastiem. Izstāstam,kā vienai iet, kā otrai iet, varam runāt par jebko. Ja viņai ir kādas problēmas, es palīdzu to ieraudzīt no malas, un ja man ir - viņa cenšas man dot padomu.
Vibiežāk ir bijis tā,ka - ja vienai iet labi, otrai iet tčābīgi, un tā uz maiņām. Ja viņai ar draugu iet viss greizi un ja man iet ļoti labi, pēc laika, mēs apmainamies situācijām. Un tā uz riņķi.
Jau kādu laiku to novēroju :D un nesen apzināti atliku atbildēšanu uz viņas e-pastu uz ilgāku laiku un es jūtos daudz labāk. :D visās jomās. ar draugu mēs esam kā divi balodīši, darbā arī iet, un viss sāk virzīties uz priekšu. kilogrami arī sāk kristies..:D
ja ar draugu rodas kāds kašķis, tad izstāstot - viņa parasti cenšas mani kūdīt pret viņu:"Ko viņš ir iedomājies?utt.", kamēr es viņu cenšos mierināt un uzmundrināt - ka viss ir bijis labi un tā arī paliks.
vai jums arī ir kāds tāds cilvēks? es nedomāju,ka tā ir kaut kāda noskaušana vai kas tamlīdzigs, bet vienkārši,ka tā sagadās..vienmēr...
30.05.2013 11:13 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jā, protams. Pievakarei jau ir zināms viss scenārijs kā es runāju, ko es saku un kā es izsakos..tikai čīkstu, pīkstu, lamāju, noleiku un nodiršu savu draugu.
Bet te jau neiet runa tikai par draugu un attiecībām, bet par visu...esmu jau uzskaitījusi lietas šeit, gan par izbraukumiem, gan par dāvanām, gan par tievēšanu..
30.05.2013 14:17 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man nav zināms, skatos pēc tā, ko tu pati biji uzrakstījusi, konkrēti to, ko nocitēju. Un par visu pārējo arī pierakstīju savu pieredzi.:)
30.05.2013 14:19 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es arī vairs nestāstu neko diži, tā ļoti vispārīgi, kašķus, ja tādi bijuši, vispār nepieminu. Uzskatu, jo mazāk otrs zin, jo labāk iet. Šķiet tā arī ir.
30.05.2013 14:21 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nav burves,bet skaudība ir ļoti slikta lieta un domu spēks ir ļoti stiprs.
Tā nav apsēstība,es labāk izvairos attiecīgajai personai stāstīt ļoti personiskas lietas un viss.

Piedod, bet tā vairs nav draudzība. Vismaz manā izprātnē nē. Vispār palasot tāda veida diskusijas izskatās, ka tomēr lielāka daļa nemāk draudzēties vai negrib. Katram savs, bet smieklīgi tad tajā iepīt skaudību vai ko vēl.
30.05.2013 14:33 |

Reitings 340
Reģ: 29.01.2009
Lasu un liekas, ka es būtu to visu rakstījusi. Vārds vārdā sakrīt - kā pastāstu par saviem plāniem, tā tie ar lielu blīkšķi izgāžas, kā pastāstu ko mans puisis labu izdarījis, tā uz līdzenas vietas ar viņu sastrīdamies. Esmu jau izlēmusi šo kontaktu pārtraukt, bet saskāros ar problēmu, ka tas nav tik vienkārši, jo visu laiku ir bijusi sarakste un nesanāk tā nerakstīt un viss, jo ja nerakstu draudzene raksta, atgādina par sevi, jautā, kas noticis un nav jau objektīvu iemeslu ko atbildēt :/
30.05.2013 14:39 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Es tā nedomāju,draudzēties var dažādi. Ir taču sirdsdraudzenes ar kurām par visu un visiem,no sirds var runāt un viena otru sapratis un atbalstīs.
Man tāda ir viena,jau no pašas bērnības,visu ko dzīvē kopā sastrādājām. Bet nu viņa dzīvo citur,un tikties nesanāk bieži,tikai pa telefonu stundām vāramies.

Bet ir arī draudzenes ar kurām vnk aiziet vakariņās,ballēties vai tāpat satikties,papļāpāt. Priekš manis tās ir draudzenes,bet ne tik tuvas,lai stāstītu visas personīgās lietas. Visas pilnīgi dažādas,dažādiem stāvokļiem,pieredzi bet tāpat ir jautri kopā un interesanti,bet ne ļoti tuvi.
30.05.2013 14:40 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Neesmu izteikta draudzeņotāja , lai ko saka, bet sievietes nekad nevar būt līdz galam uzticamas. Bet ar vienu no tuvākājām draudzenēm ir cita mistika. Viņai lūzt un plīst un pazūd viss, ko es viņai dāvināju (rotas, drēbes) vai aizdevu panēsāt :D. Tagad vairs neko neaizdodu, no sākuma viņa apvainojās, bet tagad jau kopā pasmejamies, kad viņa met aci uz kaut ko, ko gribētu uzvilkt uz klubu, jo es strikti saku NĒ :D
30.05.2013 14:41 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pirmkārt, es pati īpaši ne ar vienu nedalos ar savām ģimenes dzīves problēmām.
Otrkārt, ja mana draudzene, pēc kādiem maniem sajūsmas vai ne tik pozitīviem izteikumiem sāktu mest pretī daudz un negatīvisma pilnus argumentus, es tiešā tekstā pajautātu, kas ar viņu noticis, kādēļ tā uzvedās.
Tādas mums ir attiecības.
30.05.2013 14:43 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
kūdīt pret viņu:"Ko viņš ir iedomājies?

Par šo varu pateikt tā (nezinu, protams, par tavu draudzeni, varbūt viņa arī tiešām kūda) - bet ļoti bieži meitenes cenšas draudzeni uzmundrināt, viņai apstiprinot, ka jā, viņas puisis rīkojies kā cūka - tātad vienkārši parādot, ka nostājas draudzenes pusē un uzskata, ka viņai ir taisnība. Vienreiz es pat par šādu ''nepiebalsošanu'' dabūju dzirdēt baigos pārmetumus. Draudzene bija sastrīdējusies ar puisi, viņš viņai kaut ko bija pateicis, viņa pie manis atnāca, izstāstīja savu bēdu. Es centos viņu nomierināt, teicu, ka ganjau viņi izlīgs, ka viņa noteikti viņam arī nepateica labākās lietas. Par šo saņēmu ''Kāpēc tu nekad nevari būt manā pusē? Tu nekad nevari pateikt, ka viņs pret mani ir izrīkojies cūciski, vai tad tu neredzi, cik riebīgi bija tas, ko viņš pateica''?
30.05.2013 14:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es esmu loti diivaina persona-par savu viiru varu teikt visu ko gribu,bet ja kaada mana pazina vai draudzene(taadas vispaar laikam nav:D) pasaka kaut ko negatiivu-es vairs nekontakteejos ar so cilveeku nopietni...ieturu pieklaibas normas un viss!Galvenais,ka esmu suudzeejusies arii par savu viiru,ne visas dienas ir sveetki arii muusu maajaas,bet mani loti negatiivi ietekmee tas-ej prom,ko mocies ,vari dabuut labaaku utt
30.05.2013 18:08 |

Reitings 3350
Mes ar draudzeni zinam viena otru inside ou. Un tas mus tikai stiprina, ir pieradijies, ka musu attiecibas nevar sabojat nekas, pat dzivosana dazados kontinentos.

Mes atkal viena otru uzklausa, atbalstam, bet padomus nedodam, jo ta pat jau skaidrs, ka tas bezjedzigi, jo cilveks rikojas pec savas ieksejas sajutas.
30.05.2013 18:38 |

Reitings 1761
Privato dzivi ar draudzenem neapspriezu vispar. Ne kaskus, ne problemas, neko. Uzskatu, ka tas viss ir tikai starp mani un manu virieti. Looooti reti kadreiz padalos ar savu tuvako draugu- virieti. Padomus gan neprasu nevienam- pati liela , pati gudra.
Man nav problemu uzklausit citus, tikai nekad nedodu noteiktus padomus , censos diplomatiski izteikt savas domas, ja tadas vispar ir radusas. Svesas attiecibas ir : not my business.
Esmu noverojusi, ka automatiski distancejos un/vai izvairos no sievietem, kuram patik tincinat un izvaicat par draudzenu/ pazinu privato dzivi un vinu viriesiem.
Vel ciest nevaru tas, kam mele niez izjautat visus un visas par berniem, precesanos un vel komentet , vinuprat, pareizo laiku un gadus , kad butu japrecas un/vai jadzemde.
30.05.2013 18:51 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Nezinu, esmu jutusi pret sevi tādu negāciju verstu. Piemēram, viena meitene, kura ilgus gadus nebija precējusies un pēkšņi apprecējās un tad kļuva tik iedomīga un sevi par pārāku uzskatīja un katru reizi , kad kontaktējāmies uzsvēra to un jautāja kāpēc es neprecos..tas jau nekas, ka pati ar draugu 6 gadus nodzīvoja neprecējušies , bet citi ir jāapsmej uzreiz pēc kāzām. Cenšos ar šo cilvēku vairs nekontaktēties..

Man nekas neskauž , cerams, ka nevienai draudzenei nav nekas nojucis pēc izstāstīšanas man, bet ja ta būtu gribētu ar šo cilveku to izrunāt, nevis , lai domā par mani 100 sliktu lietu un par burvi uzskata.
30.05.2013 18:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Izlasiiju Dio ierakstu un nodomaaju,cik daudz patiesiibas visaa...liekas,ka visas tiesi grib patriit taas meeles ,sagaidiit ko nergatiivo ,un ja veel arii paspruuk juutu uzpluudaa,tad pavisam...tad gandriiz jau gribasas kraameet to koferi un doties atpakal uz Latviju pavisam...tas par mani...
Cataleya-tu esi loti gudra sieviete,to var tik speeciigi just peec taviem komentaariem.Tu zini loti labi,cik taalu vajag atklaaties arii draudzeneem.Es vairs neticu draudzeneem sievieteem-noteikti vairaak draugiem -viiriesiem!
30.05.2013 19:02 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nu jau kādus divus gadus draudzenēm neuzticu sarunas par attiecībām, ja arī aiziet temati par vīriešiem , tad mēdzu atbildēt vispārināti un vienmēr saku, ka iet "Normāli". Un jā, kopš nedalos iespaidos ar savām draudzenēm, viss kaut kā citādāk liekās. Mani kaut kā viņu viedoklis par attiecībām maz interesē. Ja man kaut ko pajautā, atbildu, bet visas detaļas un izjūtas paliek man.
30.05.2013 19:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits