Sveikas.
Man šodien radās atklāsme :D
Laikam skaidrāk varētu izskaidrot,ja izstāstītu situāciju savējo, bet pati tēma nav par manu situāciju, bet par to kopumā.
Ar draudzeni,kas ir tālāk dzīvojoša regulāri apmainamies ar e-pastiem. Izstāstam,kā vienai iet, kā otrai iet, varam runāt par jebko. Ja viņai ir kādas problēmas, es palīdzu to ieraudzīt no malas, un ja man ir - viņa cenšas man dot padomu.
Vibiežāk ir bijis tā,ka - ja vienai iet labi, otrai iet tčābīgi, un tā uz maiņām. Ja viņai ar draugu iet viss greizi un ja man iet ļoti labi, pēc laika, mēs apmainamies situācijām. Un tā uz riņķi.
Jau kādu laiku to novēroju :D un nesen apzināti atliku atbildēšanu uz viņas e-pastu uz ilgāku laiku un es jūtos daudz labāk. :D visās jomās. ar draugu mēs esam kā divi balodīši, darbā arī iet, un viss sāk virzīties uz priekšu. kilogrami arī sāk kristies..:D
ja ar draugu rodas kāds kašķis, tad izstāstot - viņa parasti cenšas mani kūdīt pret viņu:"Ko viņš ir iedomājies?utt.", kamēr es viņu cenšos mierināt un uzmundrināt - ka viss ir bijis labi un tā arī paliks.
vai jums arī ir kāds tāds cilvēks? es nedomāju,ka tā ir kaut kāda noskaušana vai kas tamlīdzigs, bet vienkārši,ka tā sagadās..vienmēr...