Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kad pazūd dzirkstelīte

 
Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Iepriekš mums ar draugu bija tie strīdiņi,bet nu-kam negadās?
Attiecības mums jau gadu stabilas un tā. Visi radi domā,ka esam jauks pāris,pašiem arī tā likās. Draugi visi ir pieņēmuši mūs abus,viss it kā forši. Viņa attieksme-brīnišķīga(kad nestrīdamies :D),nakts vidū kaut atskries,ja saukšu. Nav slinks,bet strādīgs puisis,nu kopsummā,diezgan tuvu ideālam.Arī simpātisks un tā.
Tomēr pēdējā laikā jūtu,ka kaut kas nav. Nu nav,vienkārši nav. Varbūt pie vainas tas,ka nesanāk bieži būt kopā? Sajūta,ka nodzisis tas klišķis,tā dzirsktelīte pazzudusi. Jocīgi. No vienas puses,nezinu kā lai atkal iededz to klišķi,jo patīk jau man viņš joprojām,bet..nav tā "fīlinga",pietrūkst kaisles varbūt un tā.
Un galvenais,pārāk bieži manā prātā sāk jaukties bijušais cilvēks,sapņos,ikdienā parādās,un tā stulbā sajūta,kad šķiet,ka ar viņu tu jūti joprojām to dzirksteli,kaut gan šķiroties viņu ienīdi vairāk par visu,bet varbūt tikai tā ir iedoma...
Pat nesaprotu kas notiek. Vai arī man bail saprast....
30.05.2013 01:00 |
 
Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man tā bija. Biju kopā ar puisi, bet kaut kas attiecībās sāka pietrūkt un aizvien biežāk sāku domāt par bijušo. Rezultāts? To puisi pametu, centos atgūt sakarus ar bijušo. Uz laiku bija labi, bet pēc tam sāku saprast, ka vārds "bijušais" tieši to arī nozīmē. Sāka pietrūkt puisis, kuru pametu. Ilgi centos, pūlējos, kamēr atkal sagājām kopā. Tagad nespēju vairs savu dzīvi bez viņa iedomāties un joprojām pārmetu sev, ka nestrādāju pie mūsu attiecībām to sākumā, bet ļāvos savām muļķīgajām vēlmēm atgūt to, kas bijis un pagājis.
Ieteiktu nesteigties ar lēmumiem. Ja nesanāk bieži būt kopā, tad iesaku kaut kā pārsteigt mīļoto mirkļos, kad esat kopā. Un nevajag pat neko graujošu. Domāju, ka tādā mirklī puisi spētu pārsteigt arī kaut kas vienkāršs, bet jauks - piemēram, vakariņas, vīns un laba mūzika; neplānota pastaiga pa Vecrīgu tumsā; kāda laba koncerta/pasākuma apmeklējums; spontāns brauciens naktī uz jūru vai kādu citu vietu pie dabas ar līdzi paņemtu vīnu un uzkodām' kaut vai tāda lieta kā saulrieta sagaidīšana kaut kur pie dabas. Iespēju ir daudz, vajag tik rīkoties. Un varbūt tad arī rutīna attiecībās izbeigsies un sapratīsi, ka nemaz nav tik slikti aizvērt durvis uz pagātni pavisam.
Lai veicas! :)
30.05.2013 01:24 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Bijušo gan šeit nepin. varbūt padomā par to, kāpēc viņu ienīdi tad, kad šķīrāties? tu vēlies piedzīvot to pašu? kāpēc cilvēkie, atvainojos, jābūt tik stulbiem, lai no labā bēgtu prom un skrietu pie sliktā, kas tev jau tā ir daudz pāri nodarījis??saprotams, ka ar naidu dzīvot nevajag, bet nevajg arī vēlreiz uz tā paša grābekļa kāpt. man prieks par Ewa, kurai puisis piedeva, un ka viņa arī saprata kasir kas. autorei šādas iespējas var arī nebūt. un beigās paliksi viena un pie sasistas siles, jo bijušais netikumus nebūs mainījis, bet šis puisi atpakaļ tevi neņems.
varbūt tad tiešām pavadiet laiku vairāk kopā, bet kvalitatīvāk? aizbrauciet kkur divatā, kko kopā padariet, nevis saskrienaties uz neilgu laiku. '
cik es saprotu, jūs nedzīvojat kopā? tavs puisi nav runājis ar tevi par iespējamo kopdzīvi? viens gads tomēr nav viens mēnesis
30.05.2013 08:09 |
 
Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Man ir mazliet savādāk. Viņš attiecības negrib tā īsti ne uzlabot ne ko,jo viņam šķiet,ka viss tak ir labi. :) bet es redzu,ka nav.
Bet bijušais pa šiem 3 gadiem ir mainījies,to es redzu. Tomēr tas nenozīmē,ka es taisos atgriezties pagātnē.. :)

Un par kopdzivi-uz doto brīdi tas ir neiespējami
30.05.2013 20:33 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet tu esi viņam teikusi, kas tieši tev nepatīk? ja tu viņam jautā, vai viņam viss apmierina jūsu attiecībās, visticamāk, ka viņš atbildēs ar - jā. kas ir tās lietas, kuras viņš negrib uzlabot?viņš tev par maz uzmanības velta, pārstājis būt tik mīļš kā agrāk?
redzi, jūs tikai satiekaties. tomēr daudzas lietas mainās, kad pāris sāk dzīvot kopā. tici man, ja labi grib, tad visu var, bet tā nav mana darīšana. te es redzu vairāk treknu nevēlēšanos un nepiekāpšanos šai lietai.
31.05.2013 14:25 |
 
Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Sany-kā nu kā var dzīvot kopā ja katram augstskola savā latvijas pilsētā? :D :D
teikts ir simtāmreižu-mierīgi,strīdos,konkrēti,aplinkus-nu visādi. Viņam šķiet,ka viss ir normāli. Viņam esmu vajadzīga lai izsūdzētos par to,cik slikti viss iet un seksam,nu un ja kaut kur vajag ierasties pa pāriem. Vismaz man ir tāda sajūta :(
31.05.2013 22:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits