Man ļoti garšoja seleriju salāti.Bija vajadzīgi selerijas kāti,daži vārīti kartupeļi,vārītas olas un majonēze.
Ja nu der arī,kas cits,tad man vasarā topā bija lēcu sautējums.Izvāra lēcas(lai tās būtu garšīgas ūdens jāmaina kādas 3 reizes un tikai 3. ūdenim klāt pieber sāli) un vāra līdz lēcas gatavs,tad liek klāt dārzeņus pēc izvēles,es liku puķkāpostus,sviesta pupiņas,burkānus,kad tas viss ir savarījies pieber klāt kariju,ēd ar krējumu.
Ja neēd gaļu un tā negaršo nav arī obligāti.To var ar daudz,ko aizstāt,pākšaugi,auzu pārslas,rudzu maize,visi dārzeņi un augļi,kas sarkani un zaļi,noteikti salātiem liec klāt spinātus un ja esi nolēmusi šajā ēdirneizē uzņemt dzelzi ēd klāt kaut ko ar C vitāmīnu(ābolu pimēram,aplesīnu vai ko tādi) un noteikti nekādus kalcijus aturošus produktus-neļauj uzsūkties dzelzim
Bet vispār šeit atradīsi daudz noderīga,arī receptes http://www.vegetarisms.lv/ Un vari pameklēt grāmatnīcās grāmatu veģetārieša rokasgrāmatu,kuru ir sarakstījusi latviete-tā kā noteikti mūšu platuma grādiem atbilstošas receptes.