Ziniet, lasu un nevaru nomierināties! Esmu šeit nokristīts par padumju un nedaudz tērētu savas nestandarta dzīves uztveres dēļ, tā kā jums visām tūlīt būs vēl viena iespēja pārliecināties, ka Melns vieta ir ne uz brīvām kājām, bet tomēr ...
Jūs šausmināties par to, ka ciema ielenes un pārējais kontingents ir saražojis bērnu baru, kurš jums traucē dzīvot un justies labi? Nu, tad kā jums pašām trūkst, salīdzinot ar visiem tiem padibenēm, lai arī jums būtu pa 4 bērniem (kā - man)? Iznāk tā, ka nenormālie bez naudas un ar visādām problēmām var piedzemdēt, bet jūs ar naudu, izglītībām, darbu - nevarat? Kas par lietu?
Otrais. Neliels stāsts aptuveni par bērnu drošības tēmu. Kas prot domāt abstrakti, - sapratīs.
Gadus 20 atpakaļ debesīs virs Šveices (?) sadūrās divas lidmašīnas. Ja nemaldos - DHL kravas lidmašīna un pasažieru lidmašīna, kura veda bērnu grupu no Krievijas kopā ar vecākiem uz atpūtu (?) kaut kur Eiropā. Skaidrs, ka visi gāja bojā. Notika izmeklēšana un tiesa. Tika notiesāts aviodispečeris, kurš pie notikušā nolaidības dēļ bija vainīgs, bet notiesāts tika ārkārtīgi maigi (tipa - ar domu, ka Krievijā dzīvo tikai tādi puscilvēki, kuru dzīvības nav tā vērtas, lai par tām bargi tiesātu EIROPIETI). Kad nu zēns šo savu simbolisko cietumsodu bija izcietis, kādā dienā pie viņa namdurvīm pieklauvēja vīrietis no Dagestānas, kurš tajā aviokatastrofā bija zaudējis sievu un divus (?) bērnus. Nošāva vai nodūra to aviodispečeri. Nosēdēja Eiropas cietumā kādus piecus (?) gadus un, atgriežoties Krievijā, tika sagaidīts kā varonis.
Morāle? Ja katrs biezais, mazu zēnu vai meiteņu mīļotājs, mazgadīgais huligāns un viņa bagātie vecāki un citi, kuri iedomājas, ka viņi var nesodīti darīt visu, kas vien ienāk prātā, vismaz pieļaus domu, ka arī pie viņu durvīm var piekrauvēt tā nabadzīgā un neaizsargātā bērna vecāks, kuram viņi ir darījuši/dara pāri, viņi 100 reizes padomās, pirms kaut ko tādu pasākt.
Skan mežonīgi, es zinu, bet mani sīči zina, ka, ja, piemēram, manai meitai pirkstu piedurs kāds izvarotājs vai cits kroplis, - es sēdēšu kaut visu atlikušo dzīvi, bet viņš - dzīvs un smaidīgs nu noteikti pēc tā pa pasauli nestaigās.