Nu jā, katrā ziņā pareizi tas nav,ka bērnam ļauj ar kājām stāvēt uz krēla, uz kura citi sēž!
Mazais jau tāpat notikti nesaprata, ko svešā tante par viņu saka. Varbūt varēja iztikt bez tā ''neaudzināti bērni'',bet tajā brīdī noteikti paspruka,nedomājot,lai pamācītu savu bērnu. Bet nu tad jau tiešām drīzāk tās mātes rīcība,kura sāka lamāties,ir nepareiza,ja bērnu klātbūtnē sāk kaut ko skaļi teikt,jo viņas bŗn tak ar kājām pa krēsu staigā!!
Vienreiz braucot ar draugu Liepājas tramvajā pieredzēju situāciju,kad sēdēja sieviete,jauna sieviete, vinā kršlā un 2 mazi bŗni vienā krēslā viņai blakus. Priekšā viņiem sēdēja ar mugurām sieviete un vīrietis, vecāki par šo jaunāko sievieti. Neatceros vai abi bērni,bet viens točna, ar kājiņām spārdīja priekšā sēdošo krēsulu,nu tā ''dipināt'' ar kājām. Sākumā laikam priekšā sēdošā sieviete skatījās un atpakaļu,bet beigās laikam arī ko teica jaunajai sievietei, lai pasaka,lai izbeidz tā darīt. Uz ko tā jaunā sieviete asi reaģēja,sāka teikt,ka tie taču ir mazi bērni,ko tā sieviete iedomājas,ka neko nsaprot no bērniem,ka viņai noteikti pašai bērnu nav. Sievite pieklājigi teica,nē,man ir bērni,un mazbērni arī,tad jaunā kliedza,nē,tādai k**** nevar būt bērnu. Es biju šokā. Ar draugu sēdējām aiz šīs jaunās sieviets un bērniem. Bŗniem varēja būt 2-3 gadi,nu varbūt 4. Ne vairāk. Bet nu es šokā par to jauno sievieti,ir taču jāmāca bērniem uzvestis,vēl pie tam,ja kāds aizrāda. Un lai arī varbūt viņai nelikās,ka bērni traki spārdītos,tā taču nevar cilvēkam rupji atbildēt. Es vnk klusēju un biju šokā :o Tā jaunā sieviete bija tā klasiski saģērbusies,likās tāda jauna, kārtīga mamma,sievišķīga no ārienes.Bet kad sāka tā runāt,ārprāts :o