Vai ļaunā pamāte un Pelnrušķīte? :)

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Sveikas, dārgās dāmas! :)
Šodien aizdomājos par greizsirdību, bet ne starp diviem mīļotajiem, bet starp bērnu un vecāku otro pusīti. Kā jau tipiskā latviešu ģimenē - arī mani vecāki ir šķīrušies. Attiecības ar tēvu kļuva brīnišķīgas pēc viņa šķiršanās ar sievu(ne manu māti). Vakar tēvs paziņo, ka bijusī sieva ir atpakaļ un viņi būs liela, laimīga ģimene.
Es esmu pieaudzis cilvēks, man pašai ir ģimene, ja tā var dēvēt 1+1 un kaķi. Es vēlu vislielāko dzīves laimi savam mīļajam tētim, bet sirdī jūtos kā 5 gadīga meitene, kura jā, patiešām un tas pat ir nedaudz apkaunojoši - jūtās greizsirdīga uz tēva bijušo(nu jau svaigi esošo) sievu. Ar prātu es sev saku - ārprāts, tu esi egoiste, ja šādi jūties, bet tas nemaina manu iekšējo dialogu. Varbūt tādēļ, ka viņa sieva pusaudžu gados mani principā izdzīvoja no mājas un tagad manī ir palikušas aizvainojuma drumslas?

Lai vai kā - padalieties vai kādreiz esiet jutušas greizsirdību uz savu tēvu sievām, mammu vīriem, brāļu draudzenēm un māsu draugiem? :)
28.05.2013 09:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pirmkart, tipiska latviesu gimene nav skirta gimene, bet gan laimiga gimene ar berniem.
otrkart, domaju, ka ta nav g-sirdiba, bet busim atklatas-svesi viriesi un sievietes nemil otras pusites bernus(iznemumi jau varbut ari ir, bet neticu tadiem) un viss. tur nav ko diskutet.
29.05.2013 08:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
viena lieta ir jauna otrā pusīte kādam no vecākiem, bet cita lieta, ja tev šie jaunie cilvēki sāk apvainot. nedomāju, ka tevī būtu tādas jūtas, ja jūs būtu laimīgi dzīvojuši un "pamāte" būtu bijusi pret tevi jauka. tagad, kas ir palicis, tas ir aizvainojums. un kādēļ, lai tā nebūtu, ja viņa tiešām izturējās nekrietni.
bet nevar īstenībā sevī gadiem krāt tādu aizvainojumu. tas ir tevis pašas labā, ne jau dēļ tās tēva draudzenes. dzīvojot ar šādām jūtām tu pati nebūsi laimīga.
29.05.2013 08:41 |

Reitings 13796
Kas jums cilvēki kaiš? Palasiet statistikas datus - šķirta ģimene IR tipiska, es nemēģinu saraudināt grūtnieci, bet tā ir :D Tas, ka gribās ticēt, ka poniji lēkā pa zvaigznēm, čurā varavīksnes un cilvēki dzīvo kopā mūžīgi - ir skaisti, bet life is life. Tas tā - atkāpītē tām, kas cītīgi apgalvo pretējo un es ar savu skaudro realitāti to izjaucu. Protams, zinu vairākas "laimīgas" ģimenes, kas dzīvo mūžīgi mūžos kopā, ziniet - kvantitāte nav kvalitāte.
29.05.2013 08:42 |

Reitings 13796
Sany - viennozīmīgi, es jau katru vakaru mēģinu piedot un atlaist. Bet tas grāmatā šķiet vieglāk kā realitāte. Bet mazliet jau kļūst vieglāk.
29.05.2013 08:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man irvienaldzigi tavi statiskitikas dati. mana uztvere tada ir tipiska gimene un to manu domasanu nevar mainit un viss. te nav pr ko apvainoties vai dusmoties, ja vel kads doma lidzigi.
29.05.2013 08:55 |

Reitings 13796
Marta - tev noteikti būs laimīga ģimene, chill.
29.05.2013 08:58 |

Reitings 298
Reģ: 05.02.2011
Man arī ir ļoti saspringtas attiecības ar tēva jauno draudzeni,nu jau būs gads kopš viņi ir kopā,bet pirms tam ir bijušas vēl kādas piecas,kopā pa kādiem 4 gadiem,tās visas likās feinas,bet ar šo ir vispār ārprāts un tieši tēvam uz viņu ir aizgājis ciet,bet mēs neesam atradušas kopīgu valodu,jo mūsu mājas,kurās kādreiz dzīvoja mūsu ģimene,kamēr mamma ar tēti nebija izšķīrušies,viņa uzskata par savējām(Tas mani dikti kaitina,jo vienmēr ir bijis,kad tās ir mūsu mājas un droši tur vienmēr varu atgriezties ja gadījumā dzīvē kas iznāk ne tā),un liek man justies tur ,kā ciemiņam...Es pēc dabas esmu ļoti spītīga un dusmās parasti,pasaku to ko itkā nevajadzētu,tad arī pēdējo reizi,kad šī man sāka kaut ko braukt virsū pateicu "Tu neesi ne pirmā,ne pēdējā tēva draudzene,un pie mums mājās,lai vai kā tu paliksi tikai ciemiņš,nevis es" Varbūt pārāk egoistiski,bet tajā brīdī tik ļoti sirniņa sāpēja,a ko tēvs??? Tagad es esmu tā sliktā,kas izprovicē viņa mīlu..un mums diemžēl attiecības paliek ar vien sliktākas..

Ai izstāstot to visu palika,maz liet vieglāk..ja nē tik sāpīgi,jo tēvs mani vienmēr ir ļoti mīlējis,un nav tā bijis,kad kāda sieviete viņam paliek svarīgāka par mums ar brāli..:(
29.05.2013 11:54 |

Reitings 298
Reģ: 05.02.2011
Un vairāk jau cieš brālis,jo viņam ir tikai 11 gadi,labi man jau ir sava dzīve,bet pietrūkst,kaut vai to sarunu pa telefonu,ko mēs ar tēti bieži mēdzām darīt,pasmieties,pārmīt lietas pa dzīvi..bet tagad viņš ne man ceļ telefonu,ne zvana..laikam jau viņai tas nepatīk,un tāpēc viņa to nedara,es nesaprotu,kā sieviete var tā čakarēt attiecības tēvam ar bērniem,es jau labprāt izietu uz kompromisu,mēģināju vispār,bet šī pateica,kamēr tu man nelūgsi piedošanu,tikmēr nekas nemainīsies..
29.05.2013 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits