Neesmu.
Mani vecāki arī ir šķīrušies ( tiesa ne oficiāli,bet tas nemaina lietas būtību) un abiem jau ir savi dzīves draugi,
Sākumā es nevarēju pieņemt tēta draudzeni, jo mamma ( tajā laikā vēl bija bez drauga) mani noskaņoja pret viņu. Biju dusmīga,ka tas viss tiek darīts tā kā man aiz muguras. Mani pat oficiāli neiepazīstināja ar viņas.Tētis veda viņu uz mūsu mājām jau tad,kad es gulēju un bez maz slēpa viņu otrā istabā.Jā, vajadzēja paiet gadam, lai es to visu sagremotu. Tikai šovasar es pirmo reizi oficiāli aizgāju pie viņiem ciemos. Rezultātā man ir divas draudzenes. Tēta draudzene, kurai es varu stāstīt visu, runāt par visu un mani tiešām uzklausa un tēta draudzenes meita, kura arī ir manā vecumā un esam kļuvušas tiešām tuvas draudzenes.Arī ar tēta draudzenes dēlu man ir labas attiecības. Lieta,ko es novērtēju ir,ka man ir bijusi iespēja dzīvot gan mazā ģimenē,kura sastāv no trim cilvēkiem un svētkos ar omi un opi, un tagad, kad es gandrīz katru dienu esmu pie tēta, kur ir liela ģimene, visi brālēni, māsīcas, brāļi, māsas ir tik tuvi un tik labās attiecības, tevi tiešām pieņem un tu jūties pavisam savādāk. Ja man kādreiz būs bērni, noteikti es vēlos lielu ģimeni.
Ar mammas draugu man ir neitrālas attiecības. Vēl joprojām stostos starp ''čau'', ''sveiki'', ''labdien'', ko nu labāk teikt.