Isteniba var piekrist bantei! Es , kad lasiju jusu visu komentarus, ari paravos uz tadu pinkskamo, cikstamo un saaku domat - jaa, man ari tas nav un tagad man ir loti sapigi mirkli dzive .. BET Bantes komentars riktigi sapurinaja! :) nu ir tie sapigie mirkli, kam vini nav? Ko man tagad darit raudat spilvena (nee nu to ari var darit sad tad :D ) bet tad es piecelos sapurinos un palidzu visu kaa vien varu, lai no manis tam cilvekam butu kads labums un prieks gruta bridi, nevis vel viens gaudojosais slogs uz pleciem.. Un labas lietas jau jaasaskata sikumos, kaut vai tiesam, kaa bante mineja - taa sajuta , kad pamodies no rita, kad beidzot, pec pilniga hard kora darba, vareji izguleties! Fantastiski vienkarsi! Vienalga , ka darbaa kaut kas neiet utt., taa visiem notiek. Un ciikstet , ka pasaule slikta cilveki slikti?! Kapec?! Vai vieglak nav , kaa saka - necenties mainit pasauli, neviens to nevar izdarit,maini sevi un savu attieksmi pret to! Un visa dzives "saals" jau ari ir tajos siikuminos - pirmais pavasarigi siltais riits, pirmais taurenis, sajutas pec labi padarit trennina, jauna drebes nopirksana, man kaut vai tagad ir superiga sajuta par ko es varu priecaties - gultaa izdzeru kafiju nesteidzoties un sajuutu energijas piepludumu :)))))) un piekritisu , ka dzivi kajam gaisa neapgriezis tas, ja pie saniem bus otrs cilveks! Negativi , nomakti cilveki vienkarsi NEVAR piesaistit otru pozitivu un laimigu cilveku! Kurs chalis ies klat meitenei, kurai seja savilkta septinos liikumos un sarunas ir tik pa to, kads suuds ir dzive?! Pozitivais pievelk pozitivo, negativais negativo.