Šodien drauga kompī apmeklējumu vēsturē uzodu, ka šis google meklējis savas bijušās. KOpā esam 4 gadi un tā kā laiks jau būtu aizmirst par tām iepriekšējām....visu dienu bezomā, gribas viņam par to izstāstīt (ka ieraudzīju un kā jūtos), taču biedē viņa reakcija (kašājos pa viņa datoru utt.). Vai jums bijis kas līdzīgs, ko domājat, ko darītu manā vietā?
Ziņkārība. Tev tāda nepiemīt?
Piemēram, man arī nav ne naids, ne kādas jūtas, bet šad tad atceroties, rodas nostaļģija par to, kā tad toreizējam ''svarīgajam cilvēciņam'' dzīve iekārtojusies.
Viņam neuzbrūc agresīvi, varbūt caur puķītēm piemini.
CubaLibre, protams piemīt,,,attiecību sākumā ar mēdzu paskatīties one, kā ta kādam nu iet,,,,bet esam jau 4 gadi kopā un man par bijušajiem vairs nav nekādas intereses. Jūtos apstulbusi,,,,it kā nekas traks- paskatījās, bet no otras puses....
ja jau visas bijušās meklējis, tad tiešām vienkārši interese. lai nu kā, manam bijušajam vienmēr būs kaut kāda īpaša vieta sirdī, nevaru vienkārši tā izmest un aizmirst, un jā, droši vien arī pačekošu, kā iet, ko dara. ;D
Man noteikti būtu līdzīga reakcija kā tev un nevēlēšanās to saprast.
Tomēr... es pati arī labprāt paskatos, kā viņiem ir. Kaut pret vienu izjūtu diezgan dziļu naidu, pret citu savukārt - vairs tiešām neko. Tāpat interesē. Tāpat kā vecie klasesbiedri, paziņas u.c.
zili rudzi, par visām gan nezinu, paguvu ieraudzīt tikai 2 (pazinu pēc uzvārdiem). Iespējams jums taisnība un tas nav nekas traks,,,bet nu diez ko patīkami nav!Labāk būtu laulības gredzenus intereses pēc paskatījies :)
Vairāk būtu jāuztraucas, ja viņš regulāri kādu vienu konkrētu skatītu. Ja jau visas reizē, tad tā patiešām ir tikai veselīga cilvēka intereses apmierināšana.
ai, nu man jau šķiet, ka tas nav nekas traks, es arī esmu citreiz, neko nopietnu nedomājot, paskatījusies, tikai intereses pēc
bet kādu mazu dzēlībiņu varbūt, ja rastos iespēja, izmestu gan :D :)
Es savus bijušos paskatos citreiz tiešām tāpat vien, aiz garlaicības pat, kā jebkuru paziņu, par kuru iedomājos, kā šam iet :D Nu, nav nekas tur apakšā, nerakstu viņiem un neskrienu tikties. Es domāju, nevajag uzbrukt puisim. Ja manīsi vēl kādreiz kaut ko aizdomīgu, tad var sākt domāt.