Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mastopātija

Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
To man atklāja nu jau vairāk kā pirms 3-4 mēnešiem, sūdzības bija jau laiciņu pirms tam.
Ārste izraktīja pilienus, selēnu un vēl kkādus vitamīnus. Teica, ka pēc mēneša - diviem palikšot labāk. BET man joprojām tik ļoooooti sāp ;( ... normāli jūtos, apmēram, nedēļu mēnesī! Krūts nepārtraukti sāp, pat staigājot jūtu un gribas ar roku turēt, uz sāpošās krūts pusi naktīs pagulēt nevaru, kad novelku krūšturi, vispār šķiet, ka tā tūlīt nokritīs. Brrrr!
Jau atkal jādodas pie ārsta?.... kaut diagnoze jau skaidri zināma.

Vai tas ir normāli? .... protams, ka nē!
- Meitenes, kam pieredze ar šo, padalieties informācijā - kādas zāles, vitamīni jālieto jums.... ir uzlabojumi/nav?

Vai man tiešām visu laiku ar šo būs jāsadzīvo?

PS: Visstulbākais tas, ka no zāļu lietošanas (tā ir bijis vienmēr, pie jebkādām zālēm un kaitēm) man uzreiz klāt ir piena sēne, izmainās svars (ne jau tievāka palieku :D) .... ahhh, vēl ar šo jācīnās :D

PSs: Atvainojos par pukstēšanu, bet vismaz sirdi izkratīju! :)
26.05.2013 14:26 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Ja ir diagnoze, bet no ārstēšanas labāk nepaliek - jāiet pie ārsta. pie mastopātijas būtu jauki, ja krutis sāpētu pirms mēnešreizēm, nevis visu laiku.
26.05.2013 14:30 |

Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Man ir tā, ka tās nesāp, apmēram, nedēļu pēc MR.
26.05.2013 14:32 |

Reitings 3
Reģ: 29.05.2013
Hmmm es dzeru mastodynon tabletēs + well women vitamīnus. Man katrā ziņā paliek labāk, es tagad zāles dzeru jau otro mēnesi!
29.05.2013 14:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits