Sveikas, meitenes!
Sākšu ar to, ka esmu ar pusi aptuveni 2 gadus kopā, mums viss bija lieliski, tiešām viens otrā bijām ieķērusies līdz ausīm un vēl pāri.. taču jau kādu mēnesi atpakaļ mums sākās problēmas, naudas problēmas..agrāk dzīvojām ļoti izklaidīgi un mums viss bija, protams, nebijām miljonāri, bet mums bija viss, ko vajag.. kaut kā sanāca, ka šobrīd mums nauda atliek mazāk un ne tik daudz visām izklaidē'm..šķiet tādēļ mūsu attiecībās ir iestājusies krīze.. mans draugs bieži vien nav labā omā, uz maniem jautājumiem par to, kas ir noticis, viņš atbild, ka vnk neesot garastāvokļa, bet šādās dienas ir kādas 3 dienas, tad atkal uz dažām dienām viss okei un tad atkal viņam nav garastāvoklis.. es nezinu kā tikt ar to galā, man tiešām ļoti sāp, ka nespēju viņam palīdzēt...kāpēc stāstīju par naudu? tādēļ, ka, manuprāt, tieši šī problēma ir pie tās vainas, jo zinu, ka vīriešiem ļoti svarīga ir naudas problēma... es nezinu ko iesākt, es tik ļoti vēlos uzlabot attiecības ar viņu, vēlos, lai viss ir kā iepriekš, bet tiešām nezinu kā..
varbūt kāda no Jums var pastāstīt par līdzīgu pieredzi? Varbūt kāda var pastāstīt kā uzsist atkal to odziņu attiecībās?
ja nē, tad paldies, man jau vieglāk palika, kad to kkur "izliku" uz āru..