Sveikas dāmas. Pedejā laikā domāju jasāk est veselīgāk. Bet lieta tāda ka no saldumiem zinu ka nevarēšu atteikties. Velejos prasīt kāds tad ir jūsu ikdienas uzturs?
Laacen, mēģini saldumus aizstāt ar žāvētajiem augļiem, svaigajiem! Atrodi varbūt kaut ko konkrētu, kas ļoti garšo, bet izdara minimālu kaitējumu. Atsakies no cukura pie dzērieniem un ar laiku, ja tev būs gribasspēks, tie saldumi vairs pat īpaši neprasīsies.
Brokastis neēdu. Pusdienās - mājās taisīti sendviči vai salāti.
Bet es neesmu nekāda mega veselīgēdāja. :)
Es tik pastāstīju, ko es kā saldumus ņammāju. Jo man arī patīk našķēties.
Winterra - Es needu baltmaizi , cukuru pie tejas vai kafijas retais gadijums ka es pielieku to puss karoti cukura..Sviestu needu jau kadus meneshus 5..
Saldumi ir manas figūras nāve. Es labprāt ēdu veselīgus produktus, tie man garšo pat labāk, kā fast food, no kuriem tikai vēdergraizes piemetas. Jā, bet našķi ir smaga problēma, kā alternatīvu izmantoju - biezpienu jauktu ar augļiem, dažādus smūtijus, bezpiedevu jogurtus, ļaunākajā gadījumā auzu pārslu cepumus.
quest - Lieta ir tada ka es varu izturet 5 -6 dienas bez saldumiem vsp.. Bet tad kad izeju pastaigaties ar draudzenem vai draugu tad nu ir vnk atkal panjemu kadus chipshus vai shokoladi..
es , man liekas , esmu labākais piemērs saldumu ēšanā. es ēdu visādus mēslus, un jā, pati to atzīstu, bet nevaru atteikties. šokolādes, hesburgeri, čipši, ātrās uzkodas utt. kad nostabilizēšos dzīvē, tad mēģināšu pati plānot savas maltītes :)
Pff, nedēļa bez saldumiem jau būtu svētlaime :D man dienas beigās dažreiz sākās panika, ka nav bijis kāds našķītis.
Kaut cik palīdz pilnvērtīgas ēdienreizes, nu ar pietiekamu daudzumu OH, OB, lai būtu sāta sajūta un nestieptos roka pēc saldumu, tad vien atliek tikt galā ar pieradumu. Bet es zinu, ko nozīmē šī nemitīga cīņa.
Limeleaf - hahahah ja jus domajat ka man tas ir tik viegli tad nu nee. :D :D Tas nedelja paiet vnk histerija.:D Un tik maasas teksti - iedomajies resnas kaajas , resnas rokas , un dibens tads traki liels. :D :D
Es ticu, ka nav viegli, pati esmu baigā saldummīle :D Bet ja tu tiešām vari sevi kontrolēt tā, ka saldumus ēd tikai vienreiz nedēļā, man liekas, ka nekādas vainas tur nav - galvenais visu pārējo laiku censties ēst veselīgi ;)
Man visu laiku ir tada sajuta ka ja es neapedu kko garshigu ttd neesmu paedusi. Tad nu sanak ka katru dienu es uzedu vai nu mazu gabalinju saldo biezpienu vai kadu konfekti vai to pashu snikeru.. Taalu nekur netieku.
quest - Ta ka man gadas ka vai nu jasteidzas uz skolu vai nu nogulju ja ir brivdienas tad nu sanak ka pirmo reizi vai nu edu vienos vai nu 12os. Un tas ir vai nu auzu parslas vai arii omlete. Tad protams kad atnaku maajas tas jau ir ap 4iem tad ja nav slinkums uztaisu kadu garshigu salatinju ar makaroniem vai grikjiem.. Ja ir slinkums vnk maizites ar galju.. Tas ari viss pa vakaru censhos neest ja tikai kadu abolu , bananu ..