Pagājušajā vasarā strādāju RIMI. Pirmā nedēļa bija visgrūtākā, bet pēc tam jau viss aizgāja. Kodus no galas nebija īsti jāmācāš, bet tā kā man patika strādāt ātrāk, tad vieglāk ir pakāpeniski no galvas iemācīties, nekā pa lapām vai sistēmā rakties (nezinu īsti kā ir maximā). Katru dienu iemācījos vismaz divus kodus un tā jau lēnām samācās :)
Kase galīgi nav nekas grūts un grūtākais ir tikt galā ar cilvēku sliktajiem garastāvokļiem. Vienreiz uz mani brutāli kliedza kāds klients, jo itkā biju izsitusi nepareizu cenu. Kad viņš aizgāja, aizgājām pārbaudīt preci un kodu un, protams, viņš pats bija kļūdījies un es dabūju ne par ko :) ar to ir jārēķinās, ka tā mēdz gadīties.
Lielākais iztrūkums man ir bijis 10 ls, ja nemaldos un tas bija tāpēc, ka laikam izdodot naudu banknotes bija salipušas kopā. Gadās arī tā, tāpēc īpaši precīzai jābūt izdodot naudu.
Bet vispār, ar savu tagadējo domāšanu saprotu, ka tas bija labi, jo mana cieņa pret kasierēm šobrīd ir daudz lielāka un man prieks par pieredzi.
Būs labi, jo tas ir vienveidīgs darbs un tāpēc var salīdzinoši ātri piešauties. Veiksmi! ;)