Es nesaprotu šo nostāju - mums taču 21 gads un par ģimeni vēl nav jādomā. Ok, nav jau jādibina uzreiz ģimene, jāprecas, bet tas nenozīmē, ka jāvelta laiks cilvēkam, kuram neesi svarīgs. Kā Tu domā, kā īsti dzīvē notiek? Tip dzīvo ar vienu, dzīvo ar otru, izdomā, ka grib ģimeni un tad meklē piemērotu vīrieti? Manā izpratnē otrā puse jau ir tās ģimenes iedīglis. Pat tad, ja nākotnē nebūs bērnu. Ģimeni pirmkārt veido divi cilvēki, kuri mīl un ciena viens otru. Es personīgi nebūtu kopā ar cilvēku, ar kuru neredzētu nekādu nākotni - tas nozīmē, ka tas cilvēks mani neinteresē, neaizrauj un ir samērā vienaldzīgs. Tad kāpēc tādu vajag? Tīri sexam? Tad veido brīvās attiecības ar tādiem nosacījumiem. Man šķiet, ka Tu pati īsti nesaproti, ko vēlies no attiecībām. Gribi lai ir attiecības, kuras attīstāš, kurās pāŗis viens otru mīl, ciena, aplido un rūpējas? Tad nesaprotu, kāpēc uzreiz saki, ka nebūs nākotne? Ja tikai sex, tad kāpēc esi šokā, ka otra pusīte nav ar mieru, atrodi tak citu, ja šo tik un tā patiesībā negribi ilglaicīgi.