Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Couchsurfing

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Labriit , Meitenes !

Man Ateenas ir nolasijusies feina couchsurfing grupa. Mes dodamies ekskursiijas, riikojam ballites, ejam uz dazaadiem pasaakumiem, un to visu publicejam majas lapa. Cilveki ir tik jauki un atverti, un no dazadam valstiim, tadeelj veeleejos uzzinaat, vai te ir kaadas, kas riiko pasaakumus , piedalaas tajos, uznem viesus caur couchsurfing.org ?
25.05.2013 13:30 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Esmu izmantojusi diezgan daudz. Esmu gan palikusi,gan izmitnaajusi.
Caur couchsurfing satiku arii savu viiru un beernu teevu.hehe.. Laikam jau taa bija lemts tad :)
Mans viirs ir izbijis fans,kaadas 50 references vinjam ir,gan palicis ,celjojot pa lasali,gan izmitinaajis pie sevis daudzus... Man shii ideja,doma patiik. Ljauj iepaziities ar forshiem cilveekiem, pavadiit labi laiku,redzeet pasauli. :)
Tagad esamalikushi pasiivaaki...
25.05.2013 13:39 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Ar draugu arī izmantojam. Pie kāda esam palikuši 2x, bet tomēr vairāk uzņemam ciemiņus.
Pozitīvi- iepazīsti dažādas kultūras, jaunus, foršus cilvēkus :)
01.06.2013 11:24 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
CS ir kaut kas absolūti lielisks - hostoju cilvēkus, cik vien iespējams, arī pati ceļojot izmantoju šo iespēju. Pieredze bijusi tikai tā labākā, patīk, ka cilvēki ir atvērti un pozitīvi. Vienmēr sarunas izvēršas līdz rīta gaismai, ļoti daudz ko var mācīties un gūt no CS ļaudīm. :) Turklāt, dažādi tieši ar CS saistīti atgadījumi ir mani pārliecinājuši, ka pasaulē netrūkst patiešām labu cilvēku. Patīk arī tas, ka CS komūna ir pasaulē atpazīstama. Principā pietiek kādam citam CS cilvēkam pateikt, ka esi CS un tā momentā kalpo kā atpazīšanas un uzticības zīme.

Diemžēl pēdējā laikā darbs paņem visu manu laiku un es lielākoties piedāvāju tikai emergency dīvānu.
01.06.2013 11:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits