Man ir grūti domāt, kā rīkotos mātes vietā, droši vien arī gribētu būt labais mātes tēls un izrunātos, morāli un finansiāli atbalstītu meitu un mazo, ja meita izdomātu dzemdēt utt., taču to puisi gan neuzturētu un savu dzīvesvietu viņam nepiedāvātu.
Tomēr realitāte ir tāda, ka 100% zinu savas mātes reakciju, ja tāda situācija būtu bijusi - tā būtu negatīva un histēriska! Savukārt pati meitas vietā es justos drausmīgi! Manuprāt, pusgads tīņu attiecībās ir kaut kas tik nenopietns, lai dzemdētu bērnu, nu tur, pēc manām domām, ir 50 uz 50, ka būs vienai pašai savs bērns arī jāaudzina (ja arī ne uzreiz, tad pēc pusgada, gada, diviem gan), ja vien topošais tēvs nav labi daudz vecāks (un nevis par 3 gadiem, bet tiešām jau pieaudzis cilvēks, kas uzņemsies atbildību). Kā arī pašai sava dzīve sanāks nedaudz aplauzta, pat vidusskolas izglītība vēl nebūs iegūta.. Traki vispār, es laikam tādā gadījumā (tik jaunā vecumā, ja gadītos) taisītu abortu.
Bet nu, protams, ir arī pozitīvi piemēri un es pati tādus zinu, kad viss nokārtojas.