Laikam Ieberzos!

Reitings 39
Reģ: 09.11.2012
Sveiki!
Rakstu pirmo reizi- esmu apmulsusi un tagad likšu Jums izvērtēt!
Nu ko, īsumā...
Saņemu zvanu no sava jaukā autoskolas (braukšanas) instruktora.
Lūdz padomu- runa par ārzemēm, lūdz pateikt cik droši ir braukt strādāt ārpus LV robežām saku nu caur paziņām ir droši braukt zini, ka Tevi kāds sagaidīs un palīdzēs ieriktēties uz savu galvu caur aģentūrām ir kā ir... viņam meita grib braukt kautkur, bet pieredzes nekādas un neziņa moka...
Nu ko caur puķītēm saprotu, ka grib lai, ja iespējams ieriktēju tur, kur pati drīzumā došos jau kārtējo reizi. Saku nu ko varu atsūtīt linku, kam rakstīt, tālāk lai paši tiek galā. Saku lai atsūta vārdu kam lai linku sūta (līdz tam jau nezināju) nosauc vārdu- nezināju vemt vai krist ģībonī vai vnk gardi smieties:D (protams neko nesūtu)
Izrādas mana drauga kādreizējā- nu bijusī! Man ar viņu saskare nav bijusi vispār praktiski tā arī zinu- vārdu. Esmu šokā gribēju tikai kā labāk sanāca, kā vienmēr.
Itkā bijusī arī paliek bijusī, bet tomēr kautkā jocīgi paliek ap sirdi, dūšu visu iespējamo. Diazgan amizanti sanāca, nu ko lai saka!
24.05.2013 22:23 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Nu es laikam personiski ar viņu sakontaktētos, pateiktu, kas esmu un pajautātu, kas viņai tur pa desām. Domāju, ka, ja viņai pašai attieksme pret Tevi sūdīga un pašlepnums ir, tad pati viņa atteiktos no tā pasāciena un Tev problēma atkristu un sirdsapziņa ar būtu tīra ;)
25.05.2013 20:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mani vairāk sasmīdina fakts, ka braukšanas instruktors zvana savai māceklei un prasa apadomu par darbu ārzemēs un vēl trakāk, prasa iefīrēt :D Nu kā tādu cilvēku pēc tam var uztvert nopietni?!
26.05.2013 17:37 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu es domāju tik vienkārši tas neizies, jo viena viņa nebrauks un ja ņems tad ņems arī to čiepiņu

Iespējams kafija saduļķojusi manu saprašanu šodien, bet šo teikumu nekādi nespēju saprast - salikt kopā ar tēmas pieteikumu.
Kas viņa? Bijusī? UN par kādu čiepiņu iet runa?
26.05.2013 17:39 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
wtf, pie viņas tēva braukt varēji, bet viņam palīdzēt iekārtot meitu nevari? pff. Nebija pretīgi ēsties viņas tēva mašīnā? Aisnis jau vienas.
26.05.2013 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)