Nu, nevaru iedomāties gulēt blakus draugam pamperā un uztraukties, ka tik nenotek...
Pampers - uij,
Es paketes, tamponus nekad neesmu mēģinājusi pat un negribu arī. Lietoju Naturella. Kādreiz lietoju Always, bet vairs nepatīk, norīvējās man tur viss. A šīs plānas, smaržīgas.
Gan pa dienu gan pa nakti tamponus. Paketes vispār nevaru ciest, jo sajūta ka esmu pamperā iekāpusi.
Scarlet man tāpat. Ilgst it kā visas 5 dienas, bet ļoti mazas. Priecājies! Protams, mainīt mainu tamponus ļoti regulāri - ik pēc stundas pat sanāk, tāpēc pērku mini Facelle.ja jau tev jāmaina tik bieži, tad lieto lielākus, super, vai normal, nebūs bieži jāiet mainīt + nauda ietaupīsies! :)
Es uzskatu to par priekšrocību
čista..ja vēl draugs uzliek roku uz dibena vai apčamda, a, tu kaut kāda pakete nakts, līdz pat apeņu augšai un vēl ārā izlīdusi.
Es pa dienu lietoju tamponus, pa nakti ieliktnīti. Dīvaini jau, bet pa naktīm man minimāls asiņu daudzums ir, tādēļ izdevīgāk ieliktnīti. Tamponus lietoju Facelle.
Es paketes, tamponus nekad neesmu mēģinājusi pat un negribu arī. Lietoju Naturella. Kādreiz lietoju Always, bet vairs nepatīk, norīvējās man tur viss. A šīs plānas, smaržīgas.
ja vēl draugs uzliek roku uz dibena vai apčamda, a, tu kaut kāda pakete nakts, līdz pat apeņu augšai un vēl ārā izlīdusi.
Dīvaini jums draugi,kas nesaprot, ka mēnešreizes ir tāda normāla lieta