Man augšā dzīvo kkāda trakā :D
Gan es, gan mans draugs pīpē. Katru dienu ar viņu strīdamies, jo redziet viņai dūmi nākot iekšā. Labi, tagad, kad ir silts, saprotu, bet viņa to darīja arī, kad bija -20 grādi. Vienreiz pūta gaisa atsvaidzinātāju ārā pa balkonu. Vienmēr demonstratīvi cērt ciet visus logus, kad izejam uzpīpēt.
Terorizē visu apkārtni, pat cilvēkus, kas pīpē lejā, pie kāpņutelpas durvīm (viņa dzīvo 3. stāvā).
Mums taisīja bruģi pie mājas, viņa, izkārusies pa kāpņu telpas logu, koriģē strādniekus, kā kas pareizi jādara un, ka viņai pārāk liels troksnis no viņiem mājās. Nabadziņus 3 dienas neredzēju, laikam sabijās :D
Vēl - mums kkādi mēbeļu taisītāji nesa augšā sienas skapja materiālus, tā, protams, atkal izspērusies ārā, sāk bļaut, ka viņi sienas varot noskrāpēt un, lai neko nenes. Strādnieki jau teica, ka viņiem pieredze bijusi ar šito trako. Vēl visādi piedzīvojumi bijuši..
Painteresējos, izrādās, ka viņa no visām iepriekšējām dzīvesvietām aizvākusies, jo nekur nav varējusi sadzīvot ar kaimiņiem. Izskatās, ka no šejienes tad jau arī ātri pazudīs. :D