Iepriekš biju attiecībās ilgu laiku un sekss bija regulārs. Izšķīros un tad nedaudz izklaidējos, bet uz šo mirkli brīvas meitene un bez seksa dzīvoju jau... 6 mēnešus! Un jūdzos! :D
Cik ir jums ilgākais bez seksa?
Kādos nez ciparos mērāms partneru skaits, tām, kuras no viena uz otra lec virsū, ka tik mazas pauzes bijušas?
man pauzes ir bijušas mazas (ilgākā divi mēneši), taču man nav bijuši daudzi vīrieši. beidzas vienas trīs gadu attiecības un pēc mēneša esmu kopā ar nākamo puisi. ar viņu nodraudzējos kādus gadus un...
man jau pus gads driz bus, vel tikai menesis janociesas, tad mans virietis bus majas! bet gribas ka trakai:D bet ne jau ar kuru katru, bet ar tieši viņu, to kuru gaidu.... man kaut kā uz citiem vīriešiem intereses nav,pat lai tikai apmierinatu vajadzības
(nē!!!!) tieši otrādi, pēdējā laikā ievēroju ,ka kļūstu pret citiem čaļiem naidīgāka un skarbāka!
nu jau ir apritējuši 2 gadi, psc :-D pirms tam bija regulāri, tad to pirmo gadu jau riktīgi gribējās, bet neesmu one night stand piekopēja un tad šajā, 2. gadā, jau - kas vsp bija sekss?
Man ar ilgākais biji ap 2 gadi (bik ilgāk) - laiks starp nopietnām attiecībām.
Sākumā jau negribēju nemaz rakstit, bet nu jā, tās, kuras "laikam nomirtu", tiešām jums tāda masturbēšana un seksa rotaļlietas nepastāv? Man, ja nav attiecību, tad cita ķermeni nemaz nevajag, lai gūtu baudu. Tā skaitās baigā izvirtība?
Esot attiecībās ilgākā pauze bija divas nedēļas, dēl tā, ka vīrietim bija komandējumi uz citām valstīm.
Man ir bijis,ka nav gadu, tagad nav bijis 3 mēnešus. Nu nekā. Nekas traks nav vēl noticis, jo ar kuru katru man tagad negribās tikai nokniebties un viss. :)