Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā jūs gatavojat?

 
Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Izlēmu šodien pagatavot cūkgaļas ribiņas. Skatos receptēs, bet tur tik daudz un katra savādāka. Vēlējos uzzināt jau pārbaudītas vērtības marinādes izstrādē un pagatavošanā. Man grilla nav, bet ir cepeškrāsns.
24.05.2013 10:07 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es nopirktu gatavu marinādi/garšvielas, ieliktu maisiņā un 15 min pirms beigām atvērtu maisiņu, lai brūninās, viss.
24.05.2013 10:13 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Dažkārt pēc omītes receptes sautēju ribiņas.
Mazliet miltos apcep uz pannas. Liek katliņā, kur mazliet ūdens ir ieliets, kam pievienoti pipari un lauru lapas. Sautēju. Paralēli piegriežu sīpolu, kādu zaļumiņu, ķiploku. Pašās beigās garšvielas un saldo krējumu.

Bet cepeškrāsnī tāpat kā _paris.
24.05.2013 10:17 |
 
Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Bet to marinādi gribējās pašai pagatavot, nevis nopirkt gatavu :/
24.05.2013 10:30 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ak jel - nu sīpols, ķiploks, garšaugi, sāls, pipari, citrons, laims, ingvers,čilli, sinepes, medus,sojas mērce u.c. Ja gribi pa prasto - majonēz un kečups.
24.05.2013 10:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
mhm, un sojas mērci un medu tā pavairāk (l)

Man pašai blogā nav, bet esmu gatavojusi kaut ko uz šo pusi, tikai bez tā rīsu etiķa. http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/sarkana_gala/recipe.php?id=12797
24.05.2013 10:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits