Kad es vēl biju maza, mani vecāki strādāja puķu tirdziņā pie Bērnu pasaules, bet tagad, kā jau teicu, mamma ir tiesnese, tēvs advokāts. Praktiski visa pārējā ģimene arī tajā sfērā. Un tāpēc, ka viņi paši bija spējīgi uz tādu izrāvienu, no manis arī nemaz neko mazāk negaida. Esmu daudz par to domājusi, un man vispār apkārt ir diezgan daudz mana vecuma meiteņu no nodrošinātām ģimenēm, kuras ir "over-achievers" -- ar lielām, varbūt pat nereālām ambīcijām, kuras vecāki viņās ielikuši, nu, un nevar samierināties ne ar ko mazāk. Es kaut kā esmu vairāk par to piedomājusi un sapratusi, ka nav jēgas skriet ar galvu sienā, lai tikai būtu tas vislabākais darbs, kas atbilst kaut kādiem mīklainiem standartiem. Līdz ar to mana dzīve arī kļuva mazliet mierīgāka.
Es atceros, ka pateicu ģimenei, ka taisos studēt žurnālistiku. Drīz vien man ome piezvanīja un teica apmēram tā: "Zini, es izlasīju, ka ir tāda Opra, kurai ir savs raidījums, un viņa par katru sēriju pelna tik-un-tik tūkstošus dolāru. Varbūt tu arī kaut ko tādu vari pamēģināt?" Nu, viņa runāja par Opru Vinfriju, kura jau kuro gadu ir pati bagātākā šovbiznesa pārstāve pasaulē :D