Ārkārtīgi atvainojos par savu ne pārāk pieklājīgo - potenciālo komentāru, taču man mazspiradzins stasts šķiet ļoti smeldzīgs. Es neesmu no tām, kas moralizē - oi, krāpējas maukas u.t.t. Man skumji šķiet tas fatks, ka vispār tā ir noticis, ka piradzins to uzzināja. Kā arī nedomāju, ka tā, kas krāpa ar piradzina vīru ir mauka, vīrs tāds ir un punkts. Jo tieši vīrieši ir tie, kas noņem gredzenus un klārē cik brīvi ir - pati esmu tur bijusi - nē, es nepārgulēju, bet atceros to tekstu - man noņemt gredzenu, tev tarucē?! Vai esmu vienīgā, kurai šķiet, ka reizēm sievietes dzīvo kā aklas? Vīrs ir saldumiņš pat, ja savu slieku nevar novaldīt, bet tās, ar ko viņš guļ ir elles ļaunums?!
Jā, kopdzīve, bērni - tā ir atbildība, liels slogs(pozitīvā ziņā arīdzen), bagāža.. Vai nav tomēr tā, ka šādos gad. mēs piedodam tikai šīs bagāžas dēļ, ja atzīstam, ka bez tā rīkotos citādi? Vai tā nav savas iekšējās sāpju balss noraidīšana - nē, es piedošu, JO man ir bērni, man ir pagātne un izkūpējusi nākotne? Vai ir pareizi aizmirst tos solījumus, nodot savus sapņotos mīlestības sapņus un pārlit tam visam skaudru iedomāto "realitātes" krustu? Kāpēc iedomato - jo to mums visās malās skandina - tas ir normāli, tā ir dzīve, iemācies maizi ēst ar garozu! Bet kāpēc? Vai tiešām tādai jābūt slavinātai mīlestībai? Piekāpšanās pazemojošais ceļš.
Otrs apsekts, protams, vai pēc katras krāpšanas šķirties? Kāpēc mūsu dzīvē šādi gadījumi rotē tad jājautā. Mana ome 90 gadu vecumā teica, ka nožēlo to, ka izšķīrās no vīra dēļ krāpšanas, bet to viņa saka dēļ vecuma vientulības, sirds viņai tobrīd teica, ko citu - tā vairs nav tā mīlestība, tas ir kaut kas, kas palicis pāri.