Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāpšana.

Reitings 37
Reģ: 21.05.2013
Pastāstiet.Vai ir iespējama normālas attiecības pēc tam, kad vīrietim ir piedota krāpšana?
22.05.2013 09:16 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Freijace

Beidz, atver acis. Tas ko tu redzi, dzirdi, jūti un tas kā tas ir starp diviem cilvēkiem tad kad viņi ir divatā, ir divas radikāli atšķirīgas lietas. Neatkarīgi no tā cik labi tu viņus pazīsti.
Ja vīrietis regulāri krāpj jauku sievieti, tad vaina ir arī sievietē jo tik un tā turpina attiecības ar šo personu, sievietei ir jāsaprot kad ir jāatkāpjas. Un vaina ir arī vīrieti, viņa vājā rakstura dēļ, viņa nespējas uzņemties atbildību, gļēvums.
22.05.2013 23:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
īstenībā jau tā krāpšana nav jāuztver kā pasaules gals. ir 3 varianti:
pamest
piedot un grauzt to otru vai sevi
vai piedot, pašai mazliet pašļūkt pa kreisi un pabaudīt brīvību bez sirdsapziņas pārmetumiem.
domāju, ka ir iespējams piedot, bet kā tu to piedod un kā tiec pāri ir atkarīgs no tevis pašas.
vairs jau neticu ideālajām attiecībām, kur viens otru nekrāpj mūžīgi mūžos āmen, it īpaši, ja abi ir pievilcīgi un iekārojami cilvēki.
22.05.2013 23:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ko tu man ar tādiem, patiesībā klusībā provicējošiem jautājumiem tagad centies parādīt?! Nu neesmu es tik vāja personība lai kāda pateiktais mani tik viegli iespaidotu, liktu dziļi aizdomāties vai sašūpinātu manu pārliecību.

Es necenšos parādīt neko, tikai cenšos izprast filozofiju "mani nokrāpa - es vainīga". Paldies par izsmeļošo skaidrojumu!
22.05.2013 23:49 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
piekrápjot mani - cilvéks tiktu izsvítrots no manas dzíves pilníbá. trekns punkts attiecíbám uzreiz, pat ja bús nodzívoti 10 gadi laulíbá un 3 bérni! neguléshu ar cilvéku, zinot, ka nakti pavadíja ar mani, un diená/komandéjumá/tusinjá/bárá párguléja ar citu. táds vírietis man nebús vajadzígs. klúdíties vienreiz ir cilvécígi? nu lai iet un kljúdás ar nákosho!

es nekad nebúshu lupata.

un pats smieklígákais, ka daudzas vaino meitenes, AR KURÁM krápj, nevis savu puisi :D it ká tás meitenes vinjus izvarotu! vainígs ir tas KURSH krápj, nevis tas ar ko, varbút nedaudz vainígs tas, ko krápj, bet izrunájoties no tá varétu izbégr...
22.05.2013 23:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Beibe.Marta, meitenes jau nemaz nezina, ka tiek neregulāri/regulāri krāptas, kāpēc viņas atkal paliek vainīgas, ja šādi donžuāni ļoti prot pārliecināt?
22.05.2013 23:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
un tie nav tikai várdi, ká bútu, ja bútu. biju kopá ar puisi, uzzináju, un kopsh tás dienas neesmu ar vinju pat sveicinájusies, kaut strádájám praktiski kopá. uzreiz bija punkts, nelídzéja ne teksti, ne skumígu dziesmu sútíshana man, kad vairs neatbildéju uz tekstiem. vél tagad dzirdot to vienu dziesmu jútu aukstus drebuljus, jo várdi bija ideáli par músu attiecíbám... protams, es esmu vinjam piedevusi, protams! maní nav ne kripatinas dusmu, aizvainojuma... no tá visa palikushi tikai shermulji pa kauliem dzirdot to vienu dziesmu :D labi, tás nebija garas attiecíbas (ménesis laikam), un es tad noteikti pati nebiju gatava kam nopietnam, bet zinu, ka ja nu kas, es vienmér aizieshu ar lepni paceltu galvu.

un muljkjígi ir teikt, ka visi krápj,un teikt - paskataties iepazíshanás forumos - nu, bljin, meitenes, tádos portálos registréjas tikai nogribájushies vechi! neviens no maniem 3 vírieshiem, ar ko bija nopietnas attiecíbas, nebija registréjies neviená tádá portálá, nemeloja un neskraidíja apkárt. zinu 100 %, já, ja cilvékam neuzticies pilníbá, tad parasti párliecinies, tápéc saku, ka zinu 100%, ka nevienás no 3 nopietnajám attiecíbám mani nekrápa.

visi vírieshi nav cúkas! (né, nu varbút es esmu káds iznjémums?) tás, kas bljauj, ka krápj visi, tikai tu nezini - vai nu pashas ir drausmígi nodotas un izmantotas, vai nu tiekas ar nepareizajiem cilvékiem. man ir draugi vírieshi - iet tusét uz báriem, bet nekad nekrápj savas sievietes, ja káda piesienás- paráda rinjkji pirkstá un pasúta dillés. já, ir dazhi, kas krápj, bet nu tas nav nekáds brínums...
23.05.2013 00:27 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Piedot jau var daudz ko, bet ne visu var aizmirst!
Es, pazīstot sevi, nevarētu turpināt attiecības! Lai kā censtos un mēģinātu, kas tāds mani grauztu visu laiku! Tāpēc, nē!
23.05.2013 00:34 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
aa un ļoti svarīgs aspekts kpc sievietes piedod ir NAUDA. daudzas vnk piedod, jo viņām nav kur iet, vīrietis uztur mājokli, maksā rēķinus, var apgādāt ģimeni, bet sieviete viena pati pavilkt visu nevar it īpaši ar vairākiem bērniem. tpc grib vai negrib nākas piedot. sakat ko gribat, bet tā ir taisnība!
23.05.2013 00:35 |

Reitings 284
Nepiedotu.
Šobrīd tieši mokos dēļ šī visa. Attiecības bija palikušas nestabilas, izšķīrāmies. Pēc kāda laika sagajām atkal kopā, viss gāja uz augšu. Un tad es uzzināju, ka viņš pāris dienu pirms šķiršanās bija sācis tikties ar citu!!! Manī bija tāds riebums, tāds naids. Bet paliku kopā, jo pa šiem pāris mēnešiem atkal biju pieķērusies, un galu galā es viņu mīlēju.
Tagad ir pagājuši gandrīz 2 gadi kopš piekrāpa, un es viņu pa šo laiku esmu grauzusi tik daudz... Ir protams arī labie brīži, bet man vajag tikai sīkumu, lai prātā uzburtos visādas ainas. Lieki teikt, ka ar šiem konfliktiem ir radusies liela plasa un sākas aburtais loks - vēl jo vairāk nevaru ticēt, ka nekrāps, kad mēs tik daudz strīdamies. Teiksiet kāda jēga turpināt? Jūtas, es tiešām mīlu šo cilvēku. Esmu pieķērusies, pieradusi, ir daudz piedzīvots kopā, arī draugi. Un es katru dienu cenšos sevi lauzt un nefantazēt, neizdomāt, censties uzticēties. Es ceru ka spēšu mainīties, un kļūt atkal normāla.. :( Bet tas pāridarījums sāp. Es cenšos aizmirst. Un ļoti nožēloju, ka neaizgāju uzreiz, kad uzzināju - toreiz būtu bijis mazāk sāpīgi, nekā tagad, kad attiecību ilgums ir vēl + 2 gadi, bet aizvainojumi sāp tāpat kā sākumā!

Tāpēc NĒ, NEPIEDOTU! Aiziet uzreiz pēc krāpšanas vienmēr ir vieglāk un mazāk sāpīgi, jo tad iekšā ir tik daudz pretīguma un naida.. Ja turpina, tad viss velkas, tikai čakarē nervus sev un vīrietim (bet vismaz viņš to ir pelnījis)

Un jā, sieviete ,ar kuru krāpj, ir mauka, ja ir informēta. Tā viņa čikse jutās komfortabli, zinot, ka viņasm ir attiecības ''bet ne pārāk nopietnas'' :D Tā lūk aiz muguras čalis izsakas par vairākiem gadiem kopā. Un ir meičas, kurām tas netraucē skriet tikties un drāzties!
23.05.2013 11:46 |

Reitings 284
Un to nevar saukt par kājas paslīdēšanu. Tā ir apzināta rīcība bāzt citai!
23.05.2013 11:48 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Esmu šokā par to, ka vīrieši tiek attaisnoti jebkurā gadījumā, un meitenes ir tās pavedējas, kuras bez maz vai to vīrieti izvaro! Pašas sievietes tos vīriešus izlaiž, visu viņiem piedod, ļauj ap sevi kājas noslaucīt, vēl ar brokastīm sagaida pēc nakts klejojumiem, meklē vainu sevī, un pēc tam brīnās, kur visi īstie vīrieši palikuši. :D

Piekrītu šim:
Un to nevar saukt par kājas paslīdēšanu. Tā ir apzināta rīcība bāzt citai!

Mis Take, pilnīgi manas domas! Man arī nav gadījies, ka mani krāptu - varbūt tāpēc, ka es jau saknē neļautu pret sevi šādi izturēties. Aizietu ar augstu paceltu galvu un vidējo pirkstu. :D
Tā nav, ka visi krāpj. Šis uzskats tikai tiek visur uzmācīgi kultivēts, lai grautu ģimenes pamatus un attaisnotu izlaidību. Spriežu pēc draugu loka, ģimenes, pazīstamajiem cilvēkiem - nu nav tā.
23.05.2013 14:00 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Es piedotu. Pati krāpju un tāpēc lai jau. Pati es nevaru izturēt tik ilgu laiku.
lūdzu, nenorociet mani, tā ir katra paša brīva izvēle.
17.08.2015 19:57 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Esmu vienreiz krāpta un tas bija briesmīgi, kļuvu šausmīgi greizsirdīga un maniakāli kontrolējoša, vairs nespēju uzticēties + visu laiku grauza iekšā un gribējās atriebties gan puisim gan tai meitenei. Tas bija briesmīgs laiks.. fui.. esmu tāda,kas nespēj piedot, centos, bet galvā visu laiku tās domas malās, viņs un cita.

Ja spētu piedod no sirds, tad gan jau varētu būt normālas attiecības.
17.08.2015 20:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits