un tie nav tikai várdi, ká bútu, ja bútu. biju kopá ar puisi, uzzináju, un kopsh tás dienas neesmu ar vinju pat sveicinájusies, kaut strádájám praktiski kopá. uzreiz bija punkts, nelídzéja ne teksti, ne skumígu dziesmu sútíshana man, kad vairs neatbildéju uz tekstiem. vél tagad dzirdot to vienu dziesmu jútu aukstus drebuljus, jo várdi bija ideáli par músu attiecíbám... protams, es esmu vinjam piedevusi, protams! maní nav ne kripatinas dusmu, aizvainojuma... no tá visa palikushi tikai shermulji pa kauliem dzirdot to vienu dziesmu :D labi, tás nebija garas attiecíbas (ménesis laikam), un es tad noteikti pati nebiju gatava kam nopietnam, bet zinu, ka ja nu kas, es vienmér aizieshu ar lepni paceltu galvu.
un muljkjígi ir teikt, ka visi krápj,un teikt - paskataties iepazíshanás forumos - nu, bljin, meitenes, tádos portálos registréjas tikai nogribájushies vechi! neviens no maniem 3 vírieshiem, ar ko bija nopietnas attiecíbas, nebija registréjies neviená tádá portálá, nemeloja un neskraidíja apkárt. zinu 100 %, já, ja cilvékam neuzticies pilníbá, tad parasti párliecinies, tápéc saku, ka zinu 100%, ka nevienás no 3 nopietnajám attiecíbám mani nekrápa.
visi vírieshi nav cúkas! (né, nu varbút es esmu káds iznjémums?) tás, kas bljauj, ka krápj visi, tikai tu nezini - vai nu pashas ir drausmígi nodotas un izmantotas, vai nu tiekas ar nepareizajiem cilvékiem. man ir draugi vírieshi - iet tusét uz báriem, bet nekad nekrápj savas sievietes, ja káda piesienás- paráda rinjkji pirkstá un pasúta dillés. já, ir dazhi, kas krápj, bet nu tas nav nekáds brínums...